2024.07.26., péntek - Anna, AnikóZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Vereség a bajnoki főpróbán

2024. július 23. kedd, 15:16
ZalaMedia
Az elmúlt szombaton rendezte a ZTE FC az NB I-es szezon előtti bajnoki főpróbáját a ZTE Fiesztát. A programon bemutatkoztak a klub utánpótlás csapatai, felkészülési mérkőzést játszott a női NB II-es csapat, a ZTE FC pedig a horvát HNK Sibenik ellen mutatkozott be a szurkolóknak.

Borongós, esős időjárás fogadta a ZTE Arénába látogatókat, ahol kora délután kezdődtek a programok. Elsőként a ZTE FC NB II-es női labdarúgói játszottak felkészülési mérkőzést a szintén másodosztályú Sopron ellen, amely találkozó 4-2-es hazai győzelemmel zárult. A folytatásban a legkisebb utánpótlás csapatok is pályára léptek egy minitorna keretében. 

A ZTE Fieszta főmérkőzése előtt egyenként szólítva a pályára a játékosokat és a stábtagokat bemutatkozott a ZTE FC 2024/2025-ös idényének kerete. 

A bajnoki főpróbán a ZTE ellenfele a horvát első osztályba frissen feljutó HNK Sibenik csapata volt. Az első félidőben többet támadtak a hazaiak, de gólt a vendégeknek sikerült szerezniük. A szünetben az előző szezon legjobb utánpótlás játékosait köszöntötték. A második félidőre három helyen változtatott Márton Gábor és  Szendrei révén sikerült is az egyenlítés, de les miatt elvette a bíró a ZTE gólját. A 76. percben végre sikerült az egyenlítés a ZTE FC-nek, egy gyors akció végén Vogyicska hozta kihagyhatatlan helyzetbe Németh Dánielt, aki közelről lőtt a hálóba (1-1). Nem sokáig örülhettek a gólnak a hazaiak, mivel egy percen belül újra vezetést szerzett a Sibenik (1-2). A folytatásban mindent megtett az egyenlítésért a ZTE, de az eredmény nem változott, így a horvátok nyertek 2-1 arányban. 

A ZTE FC-nek július 26-án kezdődik az új szezon, amikor 18 órától az MTK Budapest együttesét fogadják Zalaegerszegen. 

Fotó: ZTE FC/Facebook

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK