2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Továbbra is gödörben

2013. február 24. vasárnap, 14:01
Címkék:

Top Cop Security Jászberény - Zalakerámia ZTE KK 90-62 (28-15, 20-9, 23-15, 19-23). NB I-es férfi kosárlabda-mérkőzés. Jászberény, 800 néző. Jv.: Cziffra, Farkas, Söjtöry.

Jászberény: Markovics (20), Rakits (14), Dramicsanin (14/3), Soós (13/3), Horti (4). Csere: Török (8), Maladenovics (6), Szabó P. (5/3), Szabó Á. (4), Molnár (2), Varga. Vezetőedző: Földi Sándor.

ZTE: Copelend (19/6), Hudson (2), Gáspár (4), Koma (10), Simovics (7). Csere: Kovács Á.(10), Puszta (1). Vertetics, Borszéki (3/3), Baki (6/3). Vezetőedző: Völgyi Péter.

Az esélyesebb hazai csapat ellen három percig tartotta a lépést a ZTE (6-4). A vendégek több perces "kosárcsendjét" könyörtelenül kihasználta a hazai együttes, a 8. percben már tíz pont volt a különbség a két csapat között. Pontatlan dobások, eladott labdák sora jellemezte a ZTE játékát. A jászsági csapat játszi könnyedséggel növelte előnyét. A második negyedben 5 perc alatt mindössze 2 pontot dobott a zalai együttes, így nem csoda, hogy a 14. percben már 20 ponttal vezettek a hazaiak (37-17). A nagyszünet után sem sokat változott a játék képe, macska-egér harc folyt a pályán. A harmadik negyedben is pontszegény játékot produkált a zalai együttes. A folytatásban visszavett a tempóból a hazai együttes, a cserék is játéklehetőséget kaptak mindkét oldalon. Így a befejező negyedben kozmetikázott a ZTE az eredményen. A hazaiak zsinórban 8 győzelmüket szerezték, a Zalakerámia ZTE egymás után ötször kapott ki, és vitathatatlan, hogy gödörben van a csapat.

Vélemények:

Völgyi Péter, a ZTE vezetőedzője: - A hosszúra nyúlt buszozást követően, mindössze 15 perc bemelegítés után nem jó ómen Jászberényben pályára lépni. Fizikálisan is felöröltek bennünket, a kinti dobásaik is bejöttek. Jobb csapattól kaptunk ki.

Gáspár Dávid, a ZTE játékosa: - Tragikusan játszottunk. Nagy hullámvölgyben vagyunk. Többet nem tudok mondani.

Vertetics Ádám, a ZTE játékosa: - Jobb csapattól kaptunk ki. Nekünk ma semmi nem sikerült, mély gödörben vagyunk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK