2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Önkéntes fiatalok a szezon biztonságáért

2012. szeptember 05. szerda, 11:14
Címkék:

Bézsenyi Bettina, Tóth Nikoletta, Morvai Nikolett, Takács Friderika, Takács Jada és Forster Rafael tevékeny munkáját, hathatós szerepvállalását egy ajándékcsomag átadásával külön is elismerték azon a keszthelyi városháza dísztermében szeptember elején tartott ünnepségen, ahol a nyári bűnmegelőzési iroda tevékenységét értékelték. A Keszthelyi Rendőrkapitányság szakmai iránymutatásával, hét héten keresztül, 35 önkéntes fiatal szolgálatvállalásával sikeresen, hatékonyan és eredményesen működött az iroda – hangzott el az ünnepségen.

kh bunmeg 5Háborítatlan keszthelyi főidényt zártak

Ruzsics Ferenc polgármester köszöntőjében azt emelte ki, hogy a személyes biztonságérzet emelésének céljával úgy a helyiek, mind a turisták sok hasznos információt kaptak az áldozatkész fiataloktól, akik a rendőröktől is sokat tanultak. Nyolc év óta minden esztendőben sikerült megszervezni a működést, így jövőre is igyekeznek megteremteni a lehetőségét annak, hogy a fiatalok értelmes célért tevékenykedhessenek.

kh bunmeg 2

A főidény háborítatlanságáért sokat tettek a nemes küldetésük során a lelkes ifjak, a statisztikák kirívó eseményt nem rögzítettek, ezért jövőre is érdemes fölvállalni a bűnmegelőzési iroda működési költségeinek előteremtését – mondta el értékelésében a város segítségét megköszönve dr. Horváth István helyi rendőrkapitány.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK