2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

"Ültek” a kontrák

2015. március 29. vasárnap, 07:22
Címkék:

Ceglédi VSE - ZTE FC 0-2 (0-1)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Cegléd, 400 néző: Jv.: Lovas. Gólszerzők: Délczeg (38. p.), Forgács (58. p.).

ZTE: Szappanos - Simonfalvi, Króner, Forgács, Fodor - Szakály, Bedi – Bailo (Daru 90. p.), Murai (Bíró 75. p.) Horváth P (Szegleti 50. p.) - Délczeg. Vezetőedző: Lendvai Miklós.

A ZTE csapatából sérülés miatt hiányzott Babati és Kovács G. Az első 20 percben a hazaiak beszorították a ZTE-t, különösebb eredmény nélkül. Mindössze Szappanosnak kellett kétszer kifutva tisztáznia. A vendéglátók nem hagyták kibontakozni a vendégeket. Az első helyzet után átvette az irányítást a vendégcsapat. A folytatásban egy-egy kapufa akadt mindkét oldalon. A félidő hajrájában megszerezte a vezetést a ZTE, nem érdemtelenül. Szünet után is lendületben maradt az egerszegi csapat, s egy pontrúgás után növelte előnyét. A házigazdákat megfogja az újabb bekapott gól. A pályán egyértelműen a vendégek akarata érvényesült, több helyzet hagynak ki. A hajrára magára húzta ellenfelét a ZTE, kicsit feleslegesen. A Cegléd azonban nem tudott mit kezdeni a felkínált lehetőséggel.

A ZTE taktikája bevált, zárt védekezésből jól kontrázott és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Értékelés:

Lendvai Miklós, ZTE vezetőedzője: - Küzdelmes mérkőzésen nyertünk. Mondtam a fiúknak, hogy az a csapat nyeri meg a mérkőzést, amelyik jobban akarja.

Kocsárdi Gergely, a ZTE klubigazgatója: - Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A játékrész hajrájában a legjobbkor szereztük meg a vezetést. Szünet után gyorsan növeltük előnyünket. Utána már uraltuk a találkozót, és a hajrában még újabb gólokat lőhettünk volna.

Simonfalvi Gábor, a ZTE csapat kapitánya: - Hosszú böjt után szereztük meg első idegenbeli sikerünket. A játékunk alapján teljesen megérdemelten.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK