2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Az edzőváltás sem segített

2016. május 01. vasárnap, 12:09
Címkék:

ZTE FC - Aqvital FC Csákvár 0-3 (0-2)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1682 néző. Jv.: Szilasi. Gólszerzők: Makrai (36. p.), Molnár Cs. ( 39. p.), Forgács (öngól, 56. p.)

ZTE: Szappanos - Simonfalvi, Gyagya, Forgács, Szalkai (Szakály 72. p.) - Patvaros, Wittrédi, Koller (Horváth R. 46. p.) - Babati, Daru, Városi (Bedi 46. p.). Vezetőedző: ifj. Mihalecz István.

Az első negyedórában letámadta ellenfelét a ZTE, beszorította a kapuja el, nem hagyta kibontakozni.. Aztán az első épkézláb vendégtámadás után kiegyenlítetté vált a játék. Hosszú ideig nem kerültek veszélybe a kapuk. Szappanos védett bravúrral a félidő közepén, ami jelezte, hogy a vendégek nem egy pontért jöttek. Nem sokkal később újabb csákvári lehetőség maradt ki. A ZTE egy-két szabadrúgás után veszélyeztetett, de a nem jártak sikerrel. A félidő hajrájában Makrai kétszer is átjátszotta a ZTE védelmét. Előbb gólt szerzett, majd gólpasszt adott.

Szünet után sem sokat változott a játék képe. A ZTE akart, de nem sokra ment vele. Az újabb vendégtalálat után már egyértelművé vált, kié lesz a három pont. Sőt nagyobb koncentrációval újabb gólokat szerezhettek volna a csákváriak. A nézők füttye teljesen jogos volt a találkozó végén.

Úgy tűnik jelenlegi keret nem alkalmas az NB I-re. Elgondolkoztató, hogy az NB II mezőnye a ZTE-nek játszott, kikapott a Mezőkövesd és a Gyirmót is , de a lehetőséggel az egerszegi csapat ismét nem tudott élni.

Értékelés:

Ifj. Mihalecz István, a ZTE vezetőedzője: - Amiért egész héten edzettünk , dolgoztunk, nagyjából 20 percig tudtuk megvalósítani. Az első vendég helyzet után megremegett a csapat, onnantól nem volt visszaút számunkra.

Toldi Gábor, a Csákvár vezetőedzője: - Ma taktikailag, játékban ellenfelünk fölé kerekedtünk. A három gól mellett még számos gólhelyzetet alakítottunk ki, győzelmünk teljesen megérdemelt.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK