2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Kimaradt helyezetek – vereség

2015. május 18. hétfő, 06:46
Címkék:

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - ZTE FC 2-0 (1-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Balmazújváros, 600 néző. Jv.: Lovas. Gólszerzők: Miljatovics (33. p.), Batalalero (46. p.).

ZTE: Szappanos - Simonfalvi (Pajor 13. p.), Kovács G., Forgács, Bedi - Kovács Gy (Bíró 53. p.) - Városi, Szakály, Vittman (Szöllösi 58. p.), Babati - Daru. Vezetőedző: Lendvai Miklós.

Mindkét csapat számára égetően fontos volt a pontszerzés. A hazaiak a bennmaradásért küzdenek, a ZTE szeretné megtartani a nyolcadik helyét. Kiegyenlített első 15 perc után több helyzet is adódott - mindkét oldalon. Majd kényszerű cserére kényszerült a ZTE, Simonfalvi a vállán sérült meg. A második negyedórában sem sikerült egyik csapatnak sem a másik fölé kerekednie. Babati hibázott kecsegtető helyzetben, a másik oldalon viszont büntettek házigazdák, kihasználva a vendégek hibáját, megszerzik a vezetést. Ezt követően egy időre megzavarodtak az egerszegiek, szerencsére a hazaiak nem tudták kihasználni hibáikat. Az első félidő hajrájában újabb lehetőséget hagyott ki a zalai csapat.

Szünet után újabb gól szerzett a hazai együttes, ezt követően a ZTE teljesen megzavarodott. Sorra alakította helyzeteit a Balmazújváros, Szappanoson és Forgácson múlott, hogy nem lett nagyobb a különbség a két csapat között. Az utolsó 20 percre átadta a területet a hazai csapat, a ZTE azonban nem tudott mit kezdeni mezőnyfölényével.

Az első 45 percben még volt esélye a pontszerzésre a zalai csapatnak, a hazaiak második gólja után azonban teljesen szétesett a játéka. A kiesés ellen küzdő Balmazújváros megérdemelten nyert. A ZTE-nek pedig lassan illik hátra felé tekinteni, mivel még bajba is kerülhet.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Az első negyedórát leszámítva az ellenfél fölénk nőtt, mivel sok gyenge teljesítmény akadt csapatunkban.

Simonfalvi Gábor, a ZTE csapatkapitánya: - A vállam sérült meg, ezért kellett korán lejönnöm a pályáról. Az első félidőben több helyzetünk volt, sajnos mind kimaradt, a folytatásban - a második gól után - már nem volt esélyünk a pontszerzésre.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK