2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Fontos három pont

2014. november 23. vasárnap, 10:30
Címkék:

ZTE FC - Kaposvári Rákóczi 2-1 (2-1)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1000 néző. Jv.: Böcskei. Gólszerzők: Délczeg (10. p., 11 –esből), Babati (41 . p.), illetve Fejős (30.).

ZTE: Szappanos - Króner, Fodor, Forgács, Farkas - Simonfalvi, Horváth A., Szöllősi (Károly 73. p.)- Babati (Kocsis 88. p.), Délczeg, Balio (Bíró 77. p.). Vezetőedző Lendvai Miklós.

Büntetőből gyorsan megszerezte a vezetést a ZTE, a vendégek a bekapott gól után sem nyíltak ki. Zárt védekezésből igyekeztek kontrázni, egy ideig kevés sikerrel. Húsz perc után átvették a játék irányítását. Helyzeteik is akadtak, főleg a ZTE védelmének jóvoltából. Félóra elteltével a hazai védelem jobb oldala hibázott nagyot, és teljesen megérdemelten egyenlített a Kaposvár. A somogyiak továbbra is irányították a játékot, a hazai együttes nem tudta megtartani a labdát. A félidő hajrájában Babati villanásával ismét megszerezte a vezetést a ZTE.

Szünet után tovább esett az addig sem magas színvonal, sok volt a pontatlan átadás. A kapuk ritkán kerültek veszélybe. A ZTE húzta az időt, a Kaposvár erőtlenül támadott, így nem változott az eredmény.

A ZTE több mint egy hónap után nyert, alacsony színvonalú találkozón egy 11-es és Babati villanása eredményezte a győzelmet. A fagyoskodó nézők kevés labdarúgásra emlékeztető eseményt láthattak. Az őszi idény megmutatta, hogy a ZTE játékoskerete "vékony", és nem lehet mindent a sérülésekre fogni.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Sokkal jobb játékot vártam a csapattól, mivel fontos volt számunkra a győzelem. Szünetben rendeztük a sorokat, de sok még a tanulni valónk. Meg kell becsülni a megszerzett 3 pontot.

Márton Gábor, a Kaposvár vezetőedzője: - A játék képe és a helyzetek alapján nyernünk kellett volna. A kárunkra megítélt 11-es a vicc kategóriájába tartozik.

Szappanos Péter, a ZTE kapusa: - A mély talajon nem alakult ki folyamatos játék. A kapuk előtt határozottabbak voltunk, és nagy küzdelemben végül bedaráltuk a Kaposvárt.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK