2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A második félidőben hengereltek

2015. április 26. vasárnap, 13:33
Címkék:

ZTE FC - Mezőkövesd Zsóry FC 4-0 (1-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1100 néző. Jv.: Berger. Gólszerzők: Daru ( 39., 60. p.), Babati ( 65. p.), Murai (80. p.). Piros lap: Kulcsár ( 53. p., Mezőkövesd).

ZTE: Szappanos - Simonfalvi, Króner, Forgács, Bedi - Szakály, Kovács G. (Murai 61. p.) , Délczeg (Bíró 31. p.), Babati - Vittman (Városi 65. p.), Daru. Vezetőedző Lendvai Miklós.

A feljutásért küzdő Mezőkövesd nem ígérkezett könnyű ellenfélnek a háromszor egymás után vereséget szenvedő ZTE számára. Az ismerkedés percei után a vendégek harcoltak ki mezőnyfölényt. A hazaiaknak nem sikerült nagyon megtartaniuk a labdát, biztos védekezésből igyekeztek kontrázni. Harminc percen át két kecsegtető helyzetben hibáztak a vendégek. Az első félidő hajrájában a legjobbkor jött a ZTE vezető gólja, amely alaposan megfogta a vendégeket.

A szünet után is a zalai csapat maradt lendületben. Kulcsár kiállítása után gyorsan kihasználta emberelőnyét a ZTE, öt perc elteltével már 3 góllal vezetett. Ekkor jegyezte meg egy szurkoló:" adtunk már ilyen mérkőzést döntetlenre a Balmazújváros ellen". Most viszont a teljesen kinyíló vendégek ellen a mérkőzés hajrájában, Murai szerzett e szép gólt ezzel fölényessé téve a ZTE győzelmét.

A ZTE a legjobb lélektani pillanatokban szerezte góljait, és három vereség után kiütéses győzelmet aratott. Jogosan szólt a mérkőzés végén a szurkolók vastapsa.

Értékelés:

Lendvai Miklós a ZTE vezetőedzője: - Nehezen indult számunkra a mérkőzés, de annál örömtelibb lett a vége. Mindenképpen nyerni akartunk, de nem hittem volna, hogy ilyen különbséggel sikerül.

Lucsánszky Tamás, a Mezőkövesd vezetőedzője: Rendkívül fontos volt számunkra a mérkőzés, de a hozzáállásunk nem volt megfelelő. Az első félidőben voltak lehetőségeink, a kiállítás után a ZTE gyorsan eldöntötte a találkozó sorsát.

Babati Benjamin a ZTE játékosa: - A mérkőzés elején volt egy kis szerencsénk, de a második félidőben jól játszottunk és megérdemelten nyertünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK