2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Keresték a siker kulcsát

2014. február 05. szerda, 19:21
Címkék:

Családi költségvetés megtervezésével, közgazdasági kvízzel, a zalaegerszegi Zöld Kampuszhoz kapcsolódó feladatokkal mérték össze tudásukat a "Siker kulcsa" - Kóstolj bele a közgazdász szakmában! című országos vetélkedő középiskolás versenyzői a Budapesti Gazdasági Főiskola Zalaegerszegi Gazdálkodási Karán.

Tehetséggondozó verseny

A diákok háromfős csapatokban, elmélyült kutatómunkával, és kreatív feladatokkal mérték össze gazdasági-pénzügyi ismereteiket. A versenyt a Zrínyi Miklós Gimnázium csapata nyerte, második helyen pécsi, harmadikként sárvári fiatalok nyertek. A győztesek - egyebek mellett - elnyerték a Zalaegerszegen Végzett Közgazdászok Közhasznú Egyesületének ösztöndíj voucherét is, melyet akkor vehetnek igénybe a diákok, ha a kar valamelyik önköltséges helyére nyernek felvételt.

Halász Imre, a BGF GFZ dékánja a verseny kapcsán kiemelte: a gazdálkodási kar mindig különleges figyelmet fordított hallgatói tehetségének gondozására, kibontakoztatására. Örömünkre szolgál, hogy szakmai versenyünk segítségével erre országosan és a fiatalabb generáció körében is gondot fordíthatunk. Az pedig külön öröm számunkra, ha a kiváló helyezést elért, a közgazdasági pálya iránt már most elhivatottságot mutató diákokat később hallgatóinkként is köszönhetjük.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK