2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Rálelni a test-lélek-szellem harmóniájára

2012. március 03. szombat, 15:01
Címkék:

A Hévízi Hunguest Hotel Helios-t kényelme, szolgáltatásai és árai alapján már régtől fogva nem csak úgy pozícionálják, hogy a patinás fürdőváros egyik legkitűnőbb wellness -és gyógyszállodája, hanem olyan helyként tekintenek rá, amelyik a rekreáció, a gyógyászat és a korszerű gasztronómia, léleküdítő, pihentető fellegvára. A jól bevált hévízi terápia nyújtásán túl a szálloda élen jár a fizikai test alternatív gyógyításában, a holisztikus módszerekben, a szellemi és lelki harmónia eredményes visszaszerzésében"

Hungest Hotel Helios a rekreáció fellegváára

"Alapvető erősségünk arra is alapozódik- hangsúlyozta Rádli Krisztina a szálloda értékesítési vezetője - hogy belföldi vendégeink regenerálódásáról a szálloda saját termálvizes kútjából táplált gyógyvizes medence, a Hévíz régi tradícióira alapozott gyógykúrák és kezelések, valamint a korszerű szakmai háttér, és a felkészült személyzet együttesen gondoskodik. Országos besorolású gyógyfürdőként is működünk, így az OEP támogatása mellett, nálunk teljes körű hévízi gyógykúrát lehet igénybe venni reumatológus által biztosított beutalóval, vagy ennek hiányában TB-kártyával, hisz szakorvosaink rendelkeznek azzal a vényfelírási joggal, ami szükséges lehet bármilyen mozgásszervi, rehabilitációs, vagy reumatikus és egyéb betegség esetén. Egy-egy kezelés a fentiek keretén belül már akár 450 forinttól igénybe vehető. Összeállítottunk egy olyan termékpalettát is, ami 27 betegség gyógyítását teszi lehetővé. A lista a www.terapiaheviz.com oldalon található meg. Itt hasznos tanácsokat lehet olvasni, szakorvosaink pedig interaktív módon válaszolnak is a feltett kérdésekre."

helios 1

- A wellness részlegünk is teljes körű szolgáltatásokkal rendelkezik. A kínálatban - egyebek mellett- szerepel élménymedence, pezsgőfürdő, finn- és infraszauna merülő-medencével, gőzkabin, Kneipp-taposómedence, skótzuhany, különböző masszázsok, wellness rituálék és úszómedence is."

"Egy nagyon fontos területet fedünk le azzal, hogy vendégeink diétáját figyelembe vesszük. Speciális étrendet nyújtunk a lisztérzékenyeknek, diabéteszeseknek, de laktóz és natív cukormentes, illetve zsír és fehérjeszegény ételeket is kínálunk. A kitűnően képzett séfek tejfehérjementes, szója- illetve tojásmentes ételeket is főznek, a svédasztalon pedig piktogramok segítségével pontosan feltüntetjük: melyik étel melyik diétába illeszthető bele. Az egyes fogásokon, fantáziadús köretek nem lehet érezni, hogy diétásak, mert éppoly kreatívak és ízletesek, mint a hagyományos étkek. A szálloda cukrászatán készült gluténmentes kenyerek, reggeli pékáruk és sütemények ugyancsak kedveltek még Hévíz lakói között is."

"Egészséges életünkért a test gyógyítása csupán öt százalékban felelős. A fennmaradó 95 százalék a szellemi és a lelki sík. Az már bizonyított, hogy a testi problémák gyökere mindig valamilyen lelki probléma, ezért már másfél év óta kínálunk önismereti programokat, nem csak szállóvendégeknek" - nyilatkozta az értékesítési vezető.

helios 2

- A holisztikus testi-lelki-szellemi méregtelenítést segítjük léböjt-kúrával, számtalan egyéb nagyon hatásos kezeléssel, természetes gyógymódokat támogató kínálattal -mondta el Paucsa Lívia, a közelmúltban alakult selfness-team vezetője, aki szerint a környék legismertebb, az alternatív gyógyításban élenjáró szakemberei, terapeutái fogtak össze, hogy egymás munkáját támogatva, segítsenek megadni a test-lélek-szellem egységének harmóniáját. Egy okfeltárás után szeretnénk megmutatni a helyes utat az öngyógyítás felé, mert a cél: önmagunk megismerése. A négynapos, egyre népszerűbb léböjt-kúrák alkalmával a méregtelenítésnél terapeutáink folyamatosan jelen vannak, figyelve a megtisztulás eredményességét. A hétfő és péntek esti önismereti foglalkozásokon pedig a selfness team iránymutatásával, meditációkkal, egyéni és csoportos beszélgetésekkel, továbbá egyéb, jól bevált speciális terápiás eszközökkel világítunk rá azokra a bennünk rejlő erőforrásokra, amelyekkel legyőzhetőek a problémák, s elindulhat vendégeink lelki fejlődése. A tréningek után sem engedjük el a hozzánk járók kezét, mert az önismeret és magunkba fordulás otthon végzendő gyakorlataira is precíz útmutatást adunk. A tervekben szerepel egy egyhetes májusi életmód-tábor, április közepén egy test-lélek hétvége. Elindulnak az áprilisi gyógynövény-túratáborok. Március 17-én folytatódnak az önismereti nyílt napok programjai, ahol ingyenes előadásokkal és színes önismereti lehetőségek tárházát kínálva várunk minden érdeklődőt. Az ősmagyar ízek és tradíciók kerülnek célkeresztbe a március 16-ai Íz!Lelj! Hunguest Hotels Gasztro-fesztiválunkon. Schirilla György vezeti a kétnapos lelki tanácsadó tanfolyamunkat március 17-étől.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK