2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Most elmaradtak a védelmi hibák

2015. november 08. vasárnap, 12:05
Címkék:

Kisvárda Master Good - ZTE FC 1-2 (0-1)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Kisvárda, 1000 néző. Jv.: Andó-Szabó. Gólszerzők: Erőss (11-esből, 73. p.), illetve Daru (45. p. 11-esből), Nagy T. (75. p.).

ZTE: Szappanos - Króner, Forgács, Gyagya, Fodor - Koller (Szakály 71. p.), Nagy T., Bedi - Városi, Babati (Patvaros 86. p.) - Daru (Szalkai 64. p.). Vezetőedző: Csank János.

A házigazdák az elmúlt héten kiütéses győzelmet arattak a Balmazújváros felett. Neki ugrottak a ZTE-nek is, mezőnyfölényt harcoltak ki, de még is Babati szerezhetett volna gólt. A folytatásban mindkét oldalon adódtak helyzetek. A Kisvárda játszott mezőnyfölényben, de eredmény nélkül. A félidő hajrájában egy remek zalai kontra végén jogos 11-esből a legjobb lélektani pillanatban megszerezte a vezetést a ZTE.

Fordulás után kiegyenlítettebb játék folyt a pályán, mindkét oldalon adódtak helyzetek. Egy érdekes szituáció végén - a sorfalban felugró játékos kezét érte a labda - a játékvezető szintén büntetőt ítélt, amiből egyenlítettek a hazaiak. Nem sokáig búslakodott a zalai csapat, két perc múlva egy szöglet utáni kavarodás végén ismét megszerezte a vezetést. Ezután fölénybe került a hazai csapat, de a vendégek jól védekeztek, és kontrákból végleg eldönthették volna a mérkőzést. Több gól azonban nem esett, a ZTE végül nagyon fontos három pontot szerzett.

A jó képességű Kisvárda otthonában végig koncentráltan játszott a ZTE. A zalai csapat védelme ezúttal nem követte el a szokásos hibáit, ez a játék fontos győzelmet eredményezett. Az egerszegiek így ott maradtak a tömör élcsoportban.

Értékelés:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidő után nem úgy nézett ki, hogy megnyerjük a mérkőzést. A legjobbkor szereztük meg a vezetést. Szünet után már kijöttünk a szorításból, nagy küzdelemben nyertünk.

Szappanos Péter, a ZTE kapusa: - Örülünk, hogy hosszabb idő után ismét sikerült nyernünk. A találkozó során jól védekeztünk, és a kontráink ezúttal bejöttek.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK