2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Gyenge kezdés, késői hajrá

2012. március 04. vasárnap, 09:29
Címkék:

ZTE NKK - Uniqa Euroleasing Sopron 68-79 ( 19-30, 11-25, 17-7, 21-17). NB I-es női kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.. Papp, Vétek, Benedek.

ZTE: Bukovszki (12/3), Zsovár (11/3), Vida (13), Szélesy (19), Horváth Zs. (2). Csere: Czukor (6), Ambrus, Szalay (5), Varga. Vezetőedző: Gáll Tamás.

Sopron: Fűrész (8/3), Fegyverneki (18), Kurasova (12/3), Zavecz (8), Horti (18). Csere: Szabó (2), Németh, Krnjics (11), Czank, Licskai (2), Vágvölgyi. Vezetőedző: Székely Norbert.

A rangadónak is beillő találkozón, amelyen a tabella 4. helyezettje fogadta az éllovast, álmosan kezdtek a hazaiak. A vendégek állva hagyták a zalaiakat, akik idegesen kapkodva sok hibával játszottak. Vesszőfutásuk a második negyedben is folytatódott, a veretlen soproniak jól védekeztek, és támadásban is pontosan céloztak. A nagyszünetig 25 pontos előnyre tettek szert.

Szünetben alapos fejmosást tarthatott Gáll Tamás, mivel egy teljesen más felfogásban játszó ZTE folytatta a mérkőzést. A harmadik negyedben remekül védekezett, és egyre közelebb került a vendégekhez. A legkisebb különbség 66-72 volt a két csapat között. A vendégeknél a rutinos játékosok taktikusan játszva hozták a számukra kötelező győzelmet. A ZTE csapatának maradt a tanulság: kár volt az első két negyedért, mert akár meglepetést okozhattak volna.

Vélemények:

Gáll Tamás, a ZTE vezetőedzője: - A mérkőzés szépséghibája az, hogy akkor kezdtünk el kosárlabdázni, amikor már eldőlt a találkozó kimenetele.

Székely Norbert, a Sopron vezetőedzője: - Az első félidőben minden a tervek szerint alakult. A nagyszünet után hullámvölgybe kerültünk, de a lényeg: a győzelem megvan.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK