2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Gól nélkül nincs győzelem

2015. november 22. vasárnap, 17:46
Címkék:

Soroksár SC - ZTE FC 0-0

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Soroksár, 200 néző. Jv.: Botló.

ZTE: Szappanos - Króner, Gyagya, Forgács, Bedi - Szakály (Bíró 78. p.), Nagy T. - Babati (Patvaros 78. p.), Koller (Szöllösi 68. p.), Szalkai - Városi. Vezetőedző: Csank János.

Tartalékos csapattal érkezett a fővárosba a ZTE FC, Daru, Horváth P., Horváth R. és a az utolsó edzésen megsérült Simonfalvi hiányzott sérülés miatt.

Az első 15 percben csak ismerkedtek egymássala csapatok . A vendégek védelmi hibája után kis híján megszerezték a vezetést a házigazdák. Általában a két 16-os között folyt a játék, nem úgy nézett ki, hogy valamelyik csapat is gólt szerez. A kapuk előtt rendkívül tanácstalanok voltak a játékosok. A zalaiaknak helyzetük sem akadt az első 45 perc során, a soroksári kontrák pedig nem értek sokat. Fordulás után jobban csipkedte magát a ZTE, ugyanakkor a hazai kontrák is veszélyesebbek voltak. Mindkét oldalon adódott gólszerzési lehetőség, de a hálók érintetlenek maradtak.

A látottak alapján elmondható, hogy a döntetlen igazságos. A ZTE-nél azzal vigasztalhatják magukat, hogy az egy pont több a semminél. Ennél azért több kell(ene) egy NB I-be igyekvő csapattól.

Értékelés:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidő nem nagyon sikerült. A másodikban mindkét oldalon adódtak helyzetek. Az utolsó passzaink nem sikerültek, amit nem lehet tanítani.

Kocsárdi Gergely, a ZTE szakmai vezetője: - A helyzetek alapján igazságos döntetlen született. Csak a második félidőben voltak lehetőségeink. Sajnos nagyon hiányoztak a sérülések miatt a kapu előtt jó döntést hozó játékosok.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK