2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Aqua App – Töltsd le!

2015. május 20. szerda, 15:52
Címkék:

Elkészült az AquaCity Vízicsúszda és Élménypark mobil alkalmazása, melynek segítségével hasznos információkat tudhatnak meg az érdeklődők a fürdőről, annak eseményeiről, árairól, szolgáltatásairól. Az applikáció ingyenesen tölthető le Android és IOS típusú készülékekre, okos-telefonokra és táblagépekre.

aqua mobil2 net1

Elindult az AquaCity mobil alkalmazása

Balaicz Zoltán polgármester a helyszínen tartott sajtótájékoztatón méltatta az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. új vezetésének lendületét. A cég több tervvel állt elő, melyek egyike a fürdő Aqua App mobil alkalmazásának elkészítése volt. Az applikáció abban nyújt segítséget, hogy az információkat minél hamarabb és minél gyorsabban jutassák el a potenciális és a már meglévő vendégeikhez. Letöltését segítheti az Aquacitybe telepített ingyenes wifi, ami a Dísz téren már rendelkezésre áll. A polgármester beszélt arról is, hogy akciós ajánlatokkal szeretnék növelni a látogatók számát a szezon alatt. Június 15-én, az iskolai évzáró napján, a 130 éves jubileum jegyében mindössze 130 forintért lehet felkeresni a fürdő. Június 18-án pedig csupán tíz forintért lehet jegyet váltani mindazoknak, akik letöltötték az Aqua App mobil alkalmazást telefonjukra. Mindkét akció igénybevételéhez Egerszeg-kártya szükséges.

Balaicz Zoltán kiemelte, a kormánnyal való megállapodás értelmében 200 millió forintot kap az AquaCity. Ezt az összeget 2016-ban a vízi élménypark fejlesztésére használják fel, ami egyaránt növeli a város és az Aquacity idegenforgalmi pozícióit. A polgármester végül jelezte, a fürdő mobil alkalmazása egyben előszele a smart city (intelligens város) bevezetésének. Az országosan egyedülálló mobil applikáció elkészítésén már dolgoznak a szakemberek.

aqua mobil1 net1

Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezető igazgatója elöljáróban arról beszélt, hogy jó idő esetén már május 30-án vagy június 6-án is kinyithat a fürdő a június 15-i hivatalos megnyitó előtt. Az alkalmazás egyik fő rendeltetése a push up üzenet, melyen keresztül a vendégek tájékozódni tudnak az esetleges korábbi nyitás idejéről, a rendezvények idejéről és időpontváltozásairól. Fő funkciónként az Aqua App esemény menüpontjában a programok tartalmáról kaphatnak részletesebb tájékoztatást az érdeklődők, a szavazás menüpontban például a nyár legjobb napjáról, vagy a legjobb víz alatti élményről szavazhatnak, a nyári tábor menüpontban pedig a napközis táborba jelentkezhetnek. Az applikáció emellett számos lehetőséget kínál: a távolabbról érkezőket térkép segíti a célba, a képgaléria vizuális betekintést nyújt az aquaparkba.

Balaicz Zoltán és Bánhegyi Péter reményüket fejezték ki, hogy a város egyik legfontosabb turisztikai létesítménye jó szezont zárhat az idén.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK