2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Bíztató játékkal

2014. november 13. csütörtök, 06:37
Címkék:

ZTE FC - Ferencvárosi TC 1-1 ( (0-1)

Liga Kupa labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1600 néző. Jv.: Németh Á. Gólszerzők: Balio, illetve Holman. Piros lap: Haris (FTC).

ZTE : Szappanos - Króner, Kovács G. (Fodor), Forgács, Farkas (Bíró) - Simonfalvi Horváth A. (Károly), Szöllősi (Kovács Gy.), Balio, Babati - Délczeg (Kocsis). Vezetőedző: Lendvai Miklós.

A ZTE kezdő csapatával lépett pályára, míg a vendégeknél a kevesebbet szerepeltek jutottak szóhoz. A első félidőben a Ferencváros játszott fölényben, ami hosszú ideig meddőnek bizonyult. A félidő hajrájában védelmi hiba után vezettek a fővárosiak. A ZTE az első félidőben még helyzetet sem tudott kialakítani Jova kapuja előtt. Fordulás után egy jóval bátrabb hazai csapatot láthattak a nézők. Egyenlített is a ZTE, a folytatásban akár a győzelmet is megszerezhette volna, igaz a vendégeknek is akadt gólszerzési lehetőségük.

Összességében igazságos döntetlen született. A találkozón egy mentálisan erősebb ZTE lépett pályára.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Mindenképpen megtiszteltetés a Ferencváros ellen játszani, és egy híres edző ellen meccselni. Az első félidőben bátortalanul játszottunk, szünet után már jobban. A megbeszéltekből többet már viszont láttam a pályán. Erre a teljesítményre már lehet építeni.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK