2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Több helyzetből egy gól

2013. március 04. hétfő, 13:42
Címkék:

ZTE FC - Győri ETO FC II 1-0 (0-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 800 néző. Jv.: Botló. Gólszerző: Seye (46.).

ZTE: Jahics - Simonfalvi, Kovács G., Nagy Z., Hajdú - Máté, Sluka, Grbics (Tishkevich) - Seye (Babati), Pavicsevics, Frizoni (Szegleti) Edző: Lendvai Miklós.

A tavaszi idény első mérkőzésén nagy lendülettel kezdett a ZTE csapata, az első 15 percben uralta a meccset, utána kiegyenlítettebb lett a játék. A folytatásban Pavicsevics fejesei és Grbics lövései jelentettek veszélyt a vendégek kapujára. A győriek kapusa többször bravúrral védett, és az első félidőben nem született gól.

Szünet után gyorsan megszerezte a vezetést a ZTE. A folytatásban több helyzet is adódott a hazai csapat előtt, de a kapufa, vagy a vendégek kapusa mentett. Bár a zalaiak sok helyzetet dolgoztak ki a mérkőzés során, a helyzetkihasználás terén bőven van még javítani való.. A ZTE végül egy küzdelmes, de közepes színvonalú találkozón a helyzetek alapján nagyobb különbséggel is nyerhetett volna.

Értékelés:

Lendvai Miklós a ZTE pályaedzője, az eltiltott Preisinger Sándor helyett nyilatkozott: - Nagyon kellemetlen ellenfelet győztünk le. Sok helyzetet hagytunk ki, de a fiúk hozzáállása példás volt. Számunkra a jó rajt nagyon fontos volt.

Simonfalvi Gábor, a ZTE játékosa: - A pálya és az ellenfél kapusa volt a legnagyobb ellenfelünk. A helyzetek alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK