2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Sikerült ismét veszíteni

2012. április 09. hétfő, 12:24
Címkék:

ZTE - FTC 2-3 (1-0). NB I. labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 4286 néző. Játékvezető: Bognár. Asszisztensek: ifj. Tóth V., Berettyán. Gólszerző(k): Kocsárdi G. (42. - 11-esből), Máté P. (58.), ill. Simics (61.), Hakola (71., 91.). Sárga lap: Máté (32.), Szakály D. (39.), Kocsárdi (78.), ill. Grúz (23.), Júnior (41.), Balog Z. (86.).

 DSCF3874

ZTE: Jahics - Pál, Szalai T., Bogunovics, Hidvégi - Kocsárdi, Szakály D., Máté P., Ganugrava (Hervás, 77.) - Balázs Zs. (D. Pavicsevics, 72.), Brkics. Vezetőedző: Prukner László.

FTC: Jova - Grúz, Balog Z., Klein, Jovanovics - Busai, (Lisztes, 46. Hakola, 59.), Józsi, Kulcsár D., Júnior (Sváb, 46.) - Pölöskey P., Simics. Klubmenedzser: Détári Lajos.

Így lehet egy már megnyert meccset elveszíteni. A ZTE idei csapatának minden gyerekbetegségét fellelhettük ezen a találkozón. Kár, mert a mérkőzés kétharmadáig semmi jel nem mutatott arra, hogy a Fradi egyáltalán pontot szerezhet az Arénában.

DSCF3875

Bár a mezőnyben egyenrangú ellenfél volt, gólhelyzetei inkább csak a ZTE-nek voltak, amely az első félidő végén akár három góllal is vezethetett volna. Aztán a már megszokott védelmi hiba után bekapott gól felhozta a vendégeket, s az erőnlétileg és fejben is elfáradó egerszegiekkel szemben nem kis szerencsével az utolsó pillanatban kicsikarták a győzelmet.

Hatvan percig most mutatta legszebb arcát ebben a bajnokságban a ZTE, azonban immár hagyományosan a szerencse sem állt mellénk.

Vélemények:

Prukner László, a ZTE vezetőedzője: - Nem hozta meg a nyuszi első győzelmünket. Ország, világ ismét láthatta, hogy miért tart itt a ZTE....

Détári Lajos, a Ferencváros szakmai igazgatója: - Az első félidőben jobban játszott a ZTE, és a második félidő elején megérdemelten vezetett 2-0-ra. A szünetbeli fejmosás használt a csapatnak, s ha némi szerencsével is, de hoztuk a mérkőzést.

DSCF3899

Szakály Dénes, a ZTE játékosa: - Nem hiszem el, ez csak velünk fordulhat elő. Az első félidő után gólokkal kellett volna vezetnünk. Egy teljesen megnyert mérkőzést vesztettünk el ismét.

Balázs Zsolt, a ZTE játékosa: - Az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, 2-0-ás vezetésünk után gyorsan jött a FTC szépítő gólja. Ezután teljesen megzavarodtunk, és az ellenfél a padlóról felállva fordított.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK