2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Idegenben nem megy

2015. november 02. hétfő, 18:06
Címkék:

Szeged 1011 Grosics Akadémia - ZTE FC 2-0 (1-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 500 néző. Jv.: Nagy R. Gólszerzők: Szabó P. (16. p.), Tóth G. (46. p.).

ZTE: Szappanos - Simonfalvi (Bailo 46. p.), Forgács, Gyagya (Patvaros 67. p.), Szalkai ( Szöllösi 67. p.) - Szakály, Nagy T. Bedi - Városi, Daru, Babati. Vezetőedző: Csank János.

Az értékes gyirmóti döntetlen után hét közben nagy pofont kapott a Magyar Kupában az Újpesttől a ZTE. A súlyos verség Gyulán is éreztette hatását. Az első tíz perc ismerkedése után egy gyors hazai kontra végén vezettek a vendéglátók. A bekapott gól megfogta a ZTE-t. Mezőny fölényben játszott, de hosszú ideig helyzetet sem tudott kialakítani a hazaiak kapuja előtt. Csak a félidő hajrájában adódtak lehetőségei, amelyek azonban kimaradtak.

Szünet után öltözőben maradt a ZTE, egy újabb figyelmetlenséget góllal büntetett a Szeged. Ezt követően még jobban visszahúzódott a hazai csapat, s áthatolhatatlan védőfalat húzott kapuja elé. A ZTE kötelességszerűen ment előre, de már a játékosok sem nagyon hittek benne, hogy legalább 1 pontot szerezhetnek. A hazaiak hősiesen védekeztek, és Szántai is remekül védett.

A ZTE a győzelem reményében utazott el Gyulára. Tudhatta, hogy a vendéglátók kontrázni fognak, még sem figyeltek eléggé. A Szeged második gólja után már semmi esélye sem volt a pontszerzésre.

Értékelés:

Kocsárdi Gergely, a ZTE szakmai vezetője: - Jól kezdtük a mérkőzést, de első védelmi hibánkat kihasználták a hazaiak. A Szeged két lehetőségéből két gólt rúgott. Az első negyvenöt percben voltak helyzeteink. Szünet után a második hazai gólt követően már nem éreztem átütő erőt a csapat játékán.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK