2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A védekezés nem ment

2013. december 13. péntek, 06:12
Címkék:

Falco Szova KC Szombathely - Zalakerámia ZTE 106-71 (24-21, 25-18, 27-21, 20-11)

NB I-es férfi kosárlabda-mérkőzés. Szombathely, 1200 néző. Jv.: Kapitány, Szabó G., Gelencsér.

Falco: Kálmán (26/18), Will (3), Levy (19/6), Fey (17/3), Ivosev (12/6). Csere: Simon (3), Váradi, Harazin (7), Jancikin (18/9), Szanati (1). Vezetőedző: Bencze Tamás.

ZTE: Copeland (14), Gáspár (10), Baki (7), Hudson (8), Simovics (19). Csere: Puszta (9/3), Koma (2), Kerkai (2), Borszéki (3/3), Kertész (5/3). Vezetőedző: Völgyi Péter.

Az Alba elleni súlyos hazai vereség után a szomszédvárban próbált javítani a ZTE, nem sok sikerrel. Az első negyedben, ha nehezen is, de tartotta még a lépést a Falcoval. Már ekkor is azonban gondjai voltak a védekezéssel, amely később romlott. A pontatlanul dobó vendégek ellen a második negyedben parádézott a Falco, és gyakorlatilag két negyed után eldöntötte a találkozó sorsát. A ZTE becsülettel küzdött, de a különbség folyamatosan nőtt a két csapat között. A befejező negyedben mindkét oldalon már a cserék is szóhoz jutottak. A hazai közönség annak szurkolt, hogy a vasi gárda három számjegyű vereséget mérjen a ZTE-re, vágyuk sajnos könnyen teljesült. A zalai együttes akár csak az Alba ellen ezúttal is gyenge játékot produkált, és ismét súlyos vereséget szenvedett.

Vélemények:

Völgyi Péter, a ZTE vezetőedzője: - Az első negyed kiegyenlített játéka után a másodikban átgázolt rajtunk a hazai csapat. Sok könnyű kosarat szereztek. A mutatott játékkal nem volt esélyünk bravúrra.

Gáspár Dávid, a ZTE játékosa: - A védekezésünk csapnivaló volt, alig sikerült egy-egy hazai támadást kivédekezni. Sok problémát láttam játékunkban.

Koma Dániel, a ZTE játékosa: – Az első negyedben még partiban voltunk, utána teljesen szétesett a védőjátékunk. Idegenben gyenge védekezéssel nem lehet nyerni..

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK