2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Durva védelmi hibák – vereség

2016. április 25. hétfő, 06:51
Címkék:

Szolnoki MÁV FC - ZTE FC 3-1 (1-0)

NB II labdarúgó-mérkőzés, Szolnok, 600 néző. Jv.: Nagy Róbert. Gólszerzők: Kovács O. (34. p.), Balajti (47. p.), Nagy I. (52. p.), illetve Nagy T. (86. p.).

ZTE: Kovács D. - Simonfalvi (Koller 46. p.), Forgács, Gyagya, Nagy T. - Patvaros, Wittrédi, (Szakály 69. p.), Bedi - Babati (Horváth R. 55. p.) Daru, Városi. Vezetőedző: Csank János.

Egyértelműen kemény mérkőzés várt a ZTE-re. A Szolnok még nem nyert a tavaszi idényben és a kieső zónába csúszott le, azaz égetően szüksége volt a pontokra.. A hazaiak a találkozó elején igyekeztek letámadni a ZTE-t inkább kevesebb sikerrel. Többet birtokolta ugyan a labdát a hazai csapat, de igazán nagy helyzetet nem tudott kialakítani. A ZTE csak szórványosan jutott el a hazai kapuig, de támadásai nem sok veszélyt jelentettek. Egy jól eltalált lövéssel még az első félidőben megszerezte a vezetést a Tisza-parti csapat.

Fordulás után gyorsan eldőlt a találkozó ,kimenetele, amelyhez nagy segítséget nyújtott a ZTE védelme. Kapitális hibáik után három góllal vezettek a házigazdák. A nagy hátrány ellenére a ZTE becsülettel küzdött, de a hazai kontrák nagyon veszélyesek voltak. Könnyen kerültek a szolnoki támadók a vendégek védelme mögé, s csak a szerencsén múlott, hogy nem kapott újabb gólt a ZTE. A hajrában szépített, kapufát is lőtt a zalai csapat, de a pontszerzésre nem volt esélye.

Utolsó tavaszi idegenbeli mérkőzésén súlyos védelmi hibák után kapott ki a ZTE. A Szolnok a mérkőzés összképe alapján megérdemelten nyert. Ennyire gyenge és eredménytelen játékkal nehéz lesz feljutni az NB I-be.

Értékelés:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: - Az első húsz percben még tartottuk magunkat. Utána a Szolnok átvette az irányítást. Szünet után durva védelmi hibáink után eldőlt a találkozó sorsa.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK