2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A félidőben még vezettünk

2014. június 02. hétfő, 07:52
Címkék:

SZTE Erima - ZTE FC 2-1 (0-1)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Szigetszentmiklós, 200 néző. Jv.: Nazsa. Gólszerzők: Vágó ( 67. p. 11-esből), Khous ( 87. p.), illetve Kocsis (41. p.)

ZTE: Kalmár - Simonfalvi, Bogunovics, , Nagy Z. (Dufka 4. p.), Kocsis - Sluka, Grbics, Szántó (Ferencz 66. p.), Frizoni - Tóth L. (Balogh 81. p.), Vittman. Vezetőedző: Lendvai Miklós.

Az utolsó fordulóban tavasszal - nem először – eltiltás és sérülések miatt nagyon tartalékosan lépett pályára a ZTE. A balszerencse-sorozat tovább folytatódott, már a 4. percben Nagy Zoltán súlyos sérülést szenvedett. Ezután Dufka személyében újabb újoncot avatott a ZTE. Az első negyedóra kiegyenlített játékot hozott. Fokozatosan kerültek fölénybe a hazaiak, de a zalaiak jól védekeztek. A félidő hajrájában egy jól eltalált szabadrúgás végén mégis a ZTE szerzett vezetést. Szünet után továbbra is fölényben játszott a Szigetszentmiklós, a ZTE Kalmárral az élen jól védekezett. Büntetőből egyenlített a hazai csapat, majd a mérkőzés hajrájában egy szóló után a győztes gólt is megszerezte.

A ZTE tavaszi rossz sorozata a szezonzárón is folytatódott. A csapat végül a 9. helyen zárt. Tavasszal mindössze egyszer győzött, amin nem lehet csodálkozni. Összességében egy nagyon zaklatott idényen van túl a ZTE. Talán ősszel már jöhet az építkezés.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Eltiltás és sérülések miatt nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Becsülettel helytálltunk. Ez volt az utolsó mérkőzésem a ZTE vezetőedzőjeként, büszke vagyok a fiúkra.

Kocsis Adrián, a ZTE játékosa: - Örülök a gólomnak. Sajnos, nem sikerült nyerni vele. Tartalékosan kevés esélyünk volt a győzelemre.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK