2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Piacnyitás vásárlók sokaságával

2016. április 15. péntek, 07:02
Címkék:

Sajtok, lekvárok, savanyúságok, mézek, aszalványok, növényi olajok, kolbászok, szalámik, tojások, szörpök, valamint kézműves termékek gazdag választékát kínálta az első alkalommal megrendezett zalaegerszegi helyi termelő piac, melyen a Nefelejcs Nyugdíjasklub dalköre adott műsort.

termeloi piac net

Már a nyitás előtt sorra érkeztek a vásárlók, akiket Horváth István, a Vásárcsarnok igazgatója tréfásan arra figyelmeztetett, hagyjanak valamint a kétórai nyitásra.

A rendezvényt Vigh László országgyűlési képviselő nyitotta meg. Azt mondta, egy hatvanezer lakosú városnak szüksége van a helyi termelői piac nyújtotta kínálatra, amely az ős- és kistermelőknek lehetőséget ad a hagyományos módon előállított termékeik eladására.

termeloi piac net2

A piacon több mint húsz, a megye számos településéről érkező termelő kínálta portékáját. Mint mondták, örülnek a lehetőségnek, ahogy a vásárlók is a megbízható minőségű, házi készítésű termékeknek.

A megnyitón részt vett Tolvaj Márta alpolgármester, valamint köszöntőt mondott Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke. A szervezet és az önkormányzat együttműködése által megszervezett helyi termelői piac minden hónap második csütörtökén, 14 és 18 óra között tart nyitva.

termeloi piac net1

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK