2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Idén is átadták a Zalaegerszegért díjakat

2013. december 21. szombat, 14:32
Címkék:

A zalaegerszegi önkormáyzat 1993 óta adományoz Zalaegerszegért díjat olyan magánszemélyeknek, és szervezeteknek, akik a városépítésében, -fejlesztésében példaértékűt alkottak, akár kulturális, közigazgatási, sport, vagy műszaki területen. A hagyományokhoz híven idén is egy évzáró ünnepi közgyűlés keretében adták át a kitüntetéseket. Nyolc magánszemély, egy szervezet és egy intézmény részesült elismerésben, melyeket Gyutai Csaba polgármester adott át a város dísztermében.

zegdij 2013

A közgyűlés Zalaegerszegért díjat adományozott Boda László nyugalmazott agrárszakembernek, az idősügyi tanácsban, és a Városesztétikai Társaságban végzett kiemelkedő munkája miatt. Dr. Doba László fősikolai docens tudományos munkásságáért, Léránt Károly vállalkozó közéleti tevékenységéért, dr. Magyarné Sztankovics Ilona, nyugalmazott középiskolai tanár pedagógiai munkájáért és neveléstörténeti kutatói tevékenységéért, dr. Marx Gyuláné dr. Bodó Erzsébet intézményvezető, a Miasszonyunk Időskorúak Otthonában végzett szociális munkájáért kapott díjat.

Zalaegerszegért díjban részesült dr. Nagy Gyöngyi, radiológus, osztályvezető főorvos, a város egészségügyi ellátásában végzett munkája, és oktatói tevékenysége elismeréseként, prof. dr. Palkovics László akadémikus, tudományos munkásságáért és Szakács László nyugalmazott erdész, erdészet- és vadászattörténeti gyűjtemény kialakításáért.

Szintén kitüntetést kapott a Pálóczi Horváth Ádám Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, valamint a Zalaegerszegi Polgárőr Egyesületek Szövetsége. Előbbi a művészeti oktatás színvonalért és a zenei hagyományok őrzéséért, utóbbi pedig a város köz- és közlekedésbiztonságának megőrzéséért végzett munkája miatt.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK