2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Ideiglenesen lezárták a baki tetőt

2013. február 13. szerda, 15:39
Címkék:

A 75. számú főközlekedési út Baki tető és Zalaapáti körforgalom közötti 25 km hosszú szakasza lezárásra kerül ideiglenesen a tehergépjármű forgalom elől annak érdekében, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkagépeivel a főút ezen szakaszát az erős szél által okozott hóátfúvások miatt kialakult jelentős hótömegtől megszabadítsa. (A munkálatok időtartama várhatóan 3 órát vesz igénybe, de tovább is elhúzódhat.) – közölte ma 16.20-kor a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

13:35 | Nagykanizsa: A Szentgyörgyvári úton egy üzemépületben keletkezett kisebb kiterjedésű tűzeset, ahol a padlástérben a kémény közelében felhalmozott éghető anyag kapott lángra. A helyszínre vonuló nagykanizsai hivatásos tűzoltók a tüzet néhány perc leforgása alatt eloltották.

14:13 | 75. sz. főút: Zalaapáti és Pacsa között egy kamion fordult keresztbe és további három személygépkocsi is elakadt. A műszaki mentéshez vonult a keszthelyi hivatásos tűzoltóság egysége. Az út nehezen járható, így az elakadt járművek miatt negyven személygépkocsi torlódott fel. A mentés jelenleg is folyamatban van, melynek időtartama alatt teljes útzár van érvényben. A forgalom elterelését a Zala Megyei Rendőr főkapitányság végzi.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK