2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Húsvéti meglepetés közösségépítő jelleggel

2014. április 20. vasárnap, 09:09
Címkék:

Közösségépítő jelleggel, a korábbi profilhoz képest új vonásként kézműves foglalkozások keretében készítettek ajándékokat a Göcsej Alkoholmentes Klub tagjai a söjtöri óvodásoknak. A programot a Harris Egészségkereső Alapítvány támogatta.

husveti-ajandek

- Abszolút hozzá nem értő módon, csupán lelkesen és egy pedagógus irányításával készültek a kézműves ajándékok a klubban. Az ilyen jellegű tevékenység újdonság, mert eddig csak tapasztalatcserére, életmód tanácsokra volt mód a klubbon belül, most viszont 6 héten át ügyeskedett mindenki, hogy meglepjük a gyerekeket – idézte volt az elmúlt napok izgalmát Rettegi György, aki egy éve tölti be a klub elnöki posztját. Az adomány anyagi hátterét a Harris Egészségkereső Alapítvány biztosította, melynek képviseletében Kiss Ferenc bizottsági elnök vett részt az ajándékok átadásában.

Ő elmondta, hátrányos helyzetű gyerekeket kívánnak támogatni, s mivel a városi óvodák jól felszereltek, ezért fordultak inkább a környező falvak irányába. Így esett a választás a söjtöri óvodásokra, akik nagy örömmel fogadták, sok öleléssel és gyerekdallal viszonozták a felnőttek kedvességét. Az adományozók és a klubtagok remélik, lesz folytatása az efféle akcióknak, mely minden érintett számára sok örömöt okoz.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK