2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Dr. Sifter Rózsa Zala megye kormánymegbízottja

2016. január 12. kedd, 13:35
Címkék:

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Állampolgárokat, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a fővárosi és megyei kormányhivatalokról, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok kialakításával és a területi integrációval összefüggő törvénymódosításokról szóló 2010. évi CXXVI. törvény 10. § (2) bekezdésében foglalt jogköre alapján, a Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára dr. Sifter Rózsát, a megyei kormányhivatal korábbi főigazgatóját 2016. január 1-jei hatállyal a Zala Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízottá nevezte ki.

sifter rozsa

Tekintettel arra, hogy a honvédelemről és a Magyar Honvédségről, valamint a különleges jogrendben bevezethető intézkedésekről szóló 2011. évi CXIII. törvény 25. § (4) bekezdése értelmében a kormánymegbízott egyben a megyei védelmi bizottság elnöke is, így 2016. január 1-től dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott asszony látja el a Zala Megyei Védelmi Bizottság vezetői teendőit is.

Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízottként ellátandó munkáját a köz szolgálatának tekinti, így az államélet megyei irányítása során meghatározó feladatának tartja a kormányzati célok maradéktalan megvalósítását, a bürokrácia csökkentését, valamint az állampolgárok érdekeinek magas szintű kiszolgálását – írja sajtóközleményében a Zala Megyei Kormányhivatal Kormánymegbízotti Kabinetje.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK