2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Aláírásgyűjtésbe kezd a Fidesz

2013. március 19. kedd, 18:40
Címkék:

"Magyarország nem hagyja magát" címmel országos aláírásgyűjtési akcióba kezd a Fidesz-KDNP, és kéri a lakosság támogatását a rezsicsökkentés mellett. A részletekről Vigh László országgyűlési képviselő, az 1-es számú választókerület elnöke beszélt sajtótájékoztatóján.

Vigh László országgyűlési képviselő sajtótájékoztatója

Mint fogalmazott, követelik, hogy a magyar parlament minden külföldi és belföldi nyomás ellenére tartson ki a rezsicsökkentés mellett. A gáz ára 2002 és 2010 között háromszorosára nőtt, az áram ára pedig megduplázódott. A Gyurcsány és Bajnai kormány alatt tizenöt alkalommal emelték a gáz árát. Az energetikai multicégek éveken át tízmilliárdokat kerestek a magyar embereken.

A kormány véget vetett ennek, tíz százalékkal csökkentette a családok rezsiköltségeit, az intézkedést azonban az energiacégek megtámadták a bíróságon, és a jövőben is így akarnak tenni. Az aláírást azért kezdeményezték, hogy megmutassák, a magyar családok kiállnak a kormány rezsicsökkentése mellett - fogalmazott Vigh László és hozzátette: az akció tíz hétig tart, és Zalaegerszegen a forgalmasabb helyeken standok várják az embereket, akiknek a véleményére is kíváncsiak.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK