2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Újabb munkahelyek

2016. február 11. csütörtök, 17:57
Címkék:

A megváltozott munkaképességű dolgozókat alkalmaz a Foretex Kft., mely új helyen, az andráshidai ipartelepen egy 612 négyzetméteres bérelt csarnokban folytatja tevékenységét. A géprongy feldolgozásával foglalkozó cég ezzel 50 főre kívánja bővíteni létszámát.

 foretex rongygyar net

Megváltozott munkaképességű emberek számára

Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere az új telephely megtekintésekor köszönetet mondott a cég vezetésének a bővítés megvalósításáért, valamint Szili Károlynak a csarnok biztosításáért. (A vállalkozó idén januárjában Zalaegerszeg Innovációs Díja kitüntetésben részesült). A polgármester továbbá méltatta a Foretex Kft. a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásában betöltött szerepét. Beszélt az önkormányzat helyi cégeket támogató programjairól, megemlítve a vállalkozói alapot, melynek keretén belül egy új átkötő út építését tervezik ide, ami a zajhatás csökkenésével az itt élő polgároknak is könnyebbséget jelent.

Korompainé Szabó Judit HR-tanácsadó többek között arról beszélt, hogy tevékenységüket több éves együttműködési megállapodás alapján végzik, üzleti partnerük által biztosított alapanyagból és technológiával dolgozzák fel a géprongyot. A megrendelés bővülése miatt költöztek erre a háromszor nagyobb telephelyre, hogy létszámunkat 50 főre növelve eleget tudjanak tenni a szerződésben vállalt kötelezettségüknek.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK