2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Egy év alatt 1791 új álláshely

2015. november 17. kedd, 14:01
Címkék:

Zalaegerszeg megújításához az új munkahelyeken át vezet az út – hangsúlyozta Balaicz Zoltán polgármester az Országos Dohányboltellátó Kft. ságodi logisztikai központjában tett sajtóbejáráson.

dohanyellato kp net

Munkahelyteremtő beruházások Zalaegerszegen

A barnamezős beruházást ismertetve elmondta, a társaság egy helybéli tulajdonostól bérelt ingatlant alakított át erre a célra. Örömét fejezte ki, hogy a cég Zalaegerszegen létesítette egyik logisztikai központját, ahol a 45 kolléga mellé további 20 főt terveznek felvenni a következő hetekben.

Balaicz Zoltán azokról a munkahelyteremtéssel járó beruházásokról is szót ejtett, melyek révén egy év alatt 1791 új munkahely létesült illetve létesül Zalaegerszegen. A felsorolásban megemlítette, hogy a ságodi tulajdonos andráshidai ingatlanján december elején kezdi meg működését egy ipariruha-feldolgozó vállalkozás 58 munkatárssal. A Zalaco Zrt. északi ipari parki üzemében 150 új munkahelyet hozott létre, míg az ADA közelmúltban átadott matracgyártó üzemében 118 dolgozót alkalmaznak.

dohanyellato kp net1

December közepén adják át az EDELMANN nyomdaipari konszern közép- és kelet-európai gyártó- és fejlesztőbázisát az északi ipari parkban, ami egyben 100 új munkahelyet is jelent. Az elektronikai gyártással foglalkozó Flextronics december végéig 1300 új dolgozót kíván felvenni. Mint fogalmazott: a munkahelyteremtő beruházásoknak köszönhetően megvalósul az az álom, mely a város megújításához vezet.

Fodor Sándor, a Dohányboltellátó Kft. kommunikációs vezetője elmondta, a Dunántúlon Pécs, Győr és Székesfehérvár mellett Zalaegerszegen hoztak létre logisztikai központot, ahonnét az ország dohányárusító üzleteinek mintegy 10 százalékát, vagyis 590 boltot szolgálnak ki kizárólagos ellátási joggal.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK