2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

2016.06.20 - 08.19. Nyári Tábor az AquaCity-ben

2016. április 13. szerda, 07:42
Címkék:

Bár még messze a nyári szünidő, azonban a legtöbb szülő sokszor nem annyira várja ezt az időszakot, hiszen számukra komoly nehézséget jelent a gyerekek elhelyezése. Ahogy közeledik a vakáció egyre inkább fő a fejük: mégis hová tegyék a lurkókat azokban a napokban – hetekben, amikor nem tudnak szabadságot kivenni, és a rokoni – baráti körben sem akad hadra fogható segítség?

Az AquaCity ebben szeretne segíteni, ezért hoztuk létre az AquaCity napközis tábort, ahová olyan 6 és 11 év közötti kisiskolásokat várunk, akik szeretnek sportolni, akik ragaszkodnak a nyári csobbanáshoz, a napfényhez és a természethez, de a kézügyességüket és kreativitásukat is bátran megmutatják.

Egy kis ízelítő programjainkból: fürdőzés minden mennyiségben, szárazföldi és vízi sport animációs foglalkozások, kincsvadászat, csapat versenyek, labdajátékok, kézügyesség fejlesztő technikai feladatok, kézműves foglalkozások zalai kézművesekkel és ami még belefér.

01


Az ár tartalmazza az elhelyezést az AquaCity-ben hétfőtől péntekig terjedő időszakban 8.00-16.30 óráig. A belépő a medencék és gyermekcsúszdák használatát foglalja magában. Az óriáscsúszdák csak szülői felelősségvállalás mellett vehetők igénybe, így nem képezik az ajánlat részét. A tábor kedvezőtlen időjárás esetében is lebonyolításra kerül. Ebben az esetben a gyerkőcöknek egész nap benti foglalkozást biztosítunk, amelyek a kézügyességüket, mozgásukat, kreativitásukat is egyaránt fejleszti.

Lemondási feltételek: Amennyiben a lemondás időpontja a turnus kezdete előtti 7 napon belül történik, abban az esetben a táborra befizetett összeg a szervezőt illeti meg.

Amit kínálunk:

Napi 3-szori étkezés: tízórai, ebéd, uzsonna.
Egy fő pedagógus végzettségű táborvezető, valamint a programok lebonyolításához animátorok biztosítják a gyerekek felügyeletét.
A táborozók a hét több napján is kézműves foglalkozáson vehetnek részt, amit zalai népművészek, kézművesek tartanak (fazekas foglalkozás, mézes kalács díszítés, csuhézás, nemezelés.)
Vízi és szárazföldi versenyek, ügyességi feladatok, illetve a gyerkőcök kézügyességét és kreativitását fejlesztő animációs játékok is szerepelnek a napi programok között.
A foglalkozásokon készített tárgyakat a gyerekek hazavihetik.
A tábor résztvevői egyedi ajándék pólót kapnak.
Orvosi ügyelet biztosított a tábor teljes időtartama alatt.
A fenti csomag ára: 20 000 Ft/gyermek/5 nap
Jelentkezési határidő: 2016. június 10. illetve a turnusok kezdete előtt 10 munkanap.
A turnusok maximum létszáma: 35 fő.
Amit kérünk:

A 19/2012. (III. 28.) NEFMI rendelet szerint a szülőnek a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal kell igazolnia a táborozásban részt vevő gyermek megfelelő egészségi állapotát. Kérjük, a nyilatkozatot az első napon hozza magával a gyermek.
Naptej, strand öltözék- fürdőruha, papucs, törölköző, nap közbeni időjárás-változásra való felkészülés ruházattal.
Napi tervezett programok időjárás és létszám függvényében:

02

A 12 és 15 óra közötti foglalkozások minden esetben árnyékos, illetve zárt helyen történnek a magas UV sugárzás elkerülése érdekében.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Érdeklődni lehet továbbá az alábbi elérhetőségeken: , 30/915-1291

Letölthető dokumentumok: 

http://www.aquacity.hu/images/downloads/aquataborjelentkezesilap_2016.docx

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK