2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Zala Vármegye legjobb kosárlabdázóit díjazták

2024. június 06. csütörtök, 14:23
ZalaMedia
Hagyományosan a szezon végén a Zala Vármegyei Kosárlabda Szövetség ünnepélyes keretek között díjazza az idény legjobbjait felnőtt és utánpótlás szinten. Az idei rendezvényt az Arany Bárány Hotelben tartották.

Az ünnepség elején Szücs József, a Zala Vármegyei Kosárlabda Szövetség elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, köztük a díjazottakat. Zalaegerszeg város részéről Velkey Péter kulturális főtanácsadó idézte fel, miként kötődik a kosárlabdához és miért fontos ez a sportág a térségnek és a városnak. A díjátadón részt vett az MKOSZ főtitkára, Bodnár Péter, aki értékelte az elmúlt bajnoki évet, kiemelve, hogy a színvonal és a nézőszám emelkedett, de emellett a szövetségnek és a kluboknak is nagy kihívásokkal kellett szembenézniük. Hozzátette már most készülnek az újabb olimpiai ciklusra. 

A köszöntők után a díjátadó ünnepség következett. A díjazottak a pályafutásukat bemutató, méltató gondolatok után vehették át elismerésüket. 

Díjazottak:
Legjobb női utánpótlás játékosa: Szilágyi Luca (Kanizsai Vadmacskák SE)
Legjobb női felnőtt játékosa: Kovács Georgina (ZTE NKK)
Legjobb férfi utánpótlás játékosa: Szalay Domonkos (Zalakerámia ZTE KK)
Legjobb felnőtt férfi játékosa: Tóth Ádám (Zalakerámia ZTE KK)
A Dr. Villányi Antal Bajnokság legjobb játékosa: Tóth Olivér (Egerszeg AC)
Legjobb edzője: Matthias Zollner (Zalakerámia ZTE KK)

A díjtáadó végén a „Kosárlabdáért Zala Megyében”  elismerést Gergály Gyula vehette át. A 90 éves sportvezető irányította a ZTE labdarúgó és kosárlabda szakosztályait és a volt a klub elnöke is.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK