2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Ringató és fenyőfadíszítés

2011. december 04. vasárnap, 16:50
Címkék:

"Énekeljen és játsszon együtt a család" mottóval szervez Ringató-karácsonyt a Kis-Hétrét zenekar. Az ingyenes rendezvényre december 14-én szerdán, este fél hattól várják a szülőket és a gyerekeket a zalaegerszegi Apáczai ÁMK-ba.

 

Közös, családi éneklés az Apáczaiban

Hochrein Judit és Kardos Endre "Bozi" szervezők érdeklődésünkre elmondták: a Kis-Hétrét együttes ezúttal nem egy hagyományos koncertet ad, hanem aktív részese lesz az egyórás Ringató foglalkozásnak. Szeretnék, ha a zenés, interaktív programon nemcsak a mamák és a babák, hanem az apukák és az idősebb testvérek is részt vennének. Az est végén sor kerül egy közös fenyőfadíszítésre is, így az érdeklődőket ezúton is kérik, hogy aki teheti, vigyen magával egy-két karácsonyfadíszt.

ringato 1

Hochrein Judit (balról) népies ritmusokkal ismerteti a kicsiket

 

Hochrein Judit 2010 januárjában indította el Zalaegerszegen - egy országos programsorozat részeként - a Ringatót, mely kilencven hazai településen örvend nagy népszerűségnek. A "Vedd ölbe, ringasd, éneklej" szlogenű foglalkozás egy játékos készségfejlesztő program babák és szüleik részére. A kisgyerekek (0-tól 3 éves korig) a ritmusokon, dallamokon, mondókákon és a közös éneklés örömén keresztül ismerkedhetnek meg a zene világával.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK