2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

A továbbjutás eldőlt

2015. október 28. szerda, 20:24
Címkék:

ZTE FC - Újpest FC 0-5 ( 0-4)

Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés, a legjobb 8 közé jutásért. Első találkozó. Hévíz, 700 néző. Jv.: Szilasi. Gólszerzők: Penovics (2), Andrics, Sallói, Mohl.

ZTE: Szappanos - Horváth P., Króner, Forgács, Fodor - Patvaros, Bedi, Szöllősi (Koller)- Városi (Szalkai), Daru (Babati). Vezetőedző: Csank János.

Megilletődötten kezdte a találkozót a ZTE FC. Az Újpest negyedóra után már két góllal vezetett. A két védelmi hiba után jött egy kapushiba, a félidő utolsó percében még egy vendéggól. Az Újpest az első 45 percben eldöntötte a továbbjutást. Szünet után gyorsan jött az újabb fővárosi gól, ezt követően a vendégek visszavettek a tempóból. Az egerszegiek előtt is adódott lehetőség, de az Újpest is lőhetett volna még gólokat.

A találkozó egyértelműen bizonyította, hogy az NB II és az NB I között legalább akkora a különbség, mint a magyar és a nemzetközi élvonal között. A második mérkőzés már csak formalitás, a továbbjutás eldőlt.

Vélemény:

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Nem sikerült felnőnünk a feladathoz. Az Újpest az első mérkőzésen eldöntötte a továbbjutást.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK