2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Rangadót nyertek

2015. október 04. vasárnap, 12:43
Címkék:

ZTE FC - Szolnoki MÁV FC 1-0 ( 1-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2650 néző. Jv: Szilasi. Gólszerző: Daru (7. p.). Piros lap: Roxin (Szolnok,87. p.).

ZTE: Szappanos - Króner, Forgács, Gyagya, Bedi - Szakály (Patvaros 46. p.), - Koller (Fodor 60. p.), Nagy T. - Városi, Babati (Horváth R. 86.) -Daru. Vezetőedző: Csank János.

Tabellaszomszédok találkoztak a ZTE stadionjában. A Szolnok a mérkőzés elején behúzódott saját térfelére, és kontrázni próbált. Kapusa nagy hibája után azonban megszerezte a vezetést a hazai csapat. Ezt követően taktikát váltottak a vendégek, átvették a játék irányítását. Jóval többet birtokolták a labdátés nem hagyták a ZTE-t kibontakozni. Helyzeteik is szép számmal adódtak, de Szappanos kétszer is óriási bravúrral mentett, egyszer pedig a kapufa sietett a ZTE segítségére. A másik oldalon Daru és Babati hibázott kecsegtető helyzetben. Szünet után sem változott a játék képe. A Tisza-partiak birtokolták többet a labdát, a mezőnyfölényük azonban meddőnek bizonyult. A ZTE őrizte előnyét. Az utolsó percekben emberelőnybe került a hazai együttes, ekkor fölényben is játszott, de újabb gólt már nem sikerült szereznie.

Küzdelmes mérkőzésen a ZTE ezúttal is a vártnál haloványabb játékot nyújtott, de egy óriási kapus hiba után megszerezte a győzelmet jelentő gólt.

Értékelés:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: - Játékosaimnak elmondtam, hogy meg kell tanulniuk győzni, ez már megy. Egy jól játszó Szolnokot vertünk meg, amely időnként beszorított minket. Jó ellenfél ellen értékes 3 pontot szereztünk.

Kiss Károly, a Szolnok vezetőedzője: - Egy óriási kapushiba után futottunk az eredmény után. Bőven voltak helyzeteink, kimaradtak. Az egy pontra úgy érzem mindenképpen rászolgáltunk volna.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Küzdelmes mérkőzésen, egy jól felkészített csapat ellen értékes 3 pontot szereztünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK