2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

A kezdet sikeres volt

2013. január 23. szerda, 22:22
Címkék:

ZTE FC - Siófok 2-1 (2-0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 50 néző. Jv.: Molnár. ZTE: Vlaszák - Simonfalvi, Kovács, Nánási, Hajdu - Sluka, Máté, Pál, Frizoni - Babati Szegleti. Cserék: Kalamár, Kocsárdi, Kocsis, Horváth L., Babos, Balogh.. Vezetőedző: Preisinger Sándor.

Gólszerzők: Babati, Szegleti, illetve Dajics.

A lendületesen kezdő ZTE Babati révén már a 4. percben a kapufát találta el. Ezt követően továbbra is a hazaiak irányítottak, s a félidő közepén előbb megszerezték a vezetést, majd a hajrában tovább növelték előnyüket. Szünet után nagyobb sebességre kapcsolt az NB I-es Balaton parti csapat, de az egerszegiek jól védekeztek, és ellenfelük csak a mérkőzés hajrájában szépített. A találkozó összképe alapján teljesen megérdemelten nyerte meg első edzőmérkőzését a ZTE.

* * *

A találkozó után több bejelentéssel szolgáltak a ZTE-nél. Babos Barnabás megnyerte a szakmai stáb tetszését, a Videoton-nevelésű csatárral három és fél éves szerződést köt a klub. Horváth László, aki ősszel viszonylag keveset szerepelt a csapatban, kérte szerződése felbontását, ügyében később dönt a ZTE vezetése. Próbajátékra érkezett a ZTE-hez Tajthy Tamás, az Újpest FC 21 éves sajátnevelésű középpályása. Megtudtuk, hogy Leon Panikvar szerződtetésével már nem foglalkoznak a ZTE-nél..

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK