2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Védelmi hibák - vereség

2015. október 18. vasárnap, 14:44
Címkék:

Aqvital FC Csákvár – ZTE FC 3-2 ( 1-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Csákvár, 400 néző. Jv.: Szőts. Gólszerzők: Makrai (16. p.), Bakos (70. p.), Kocsis (89. p.), illetve Szöllösi (57. p.), Városi (80. p.). Piros lap: Forgács (88. p.).

ZTE: Szappanos - Króner, Forgács, Gyagya, Fodor ( Horváth P. 77. .p.) - Szakály (Szöllösi 55. p.), Nagy T. Bedi - Babati (Városi 46. p.), Daru, Horváth R. Vezetőedző: Csank János.

Mély talaj várta a csapatokat, ami az egész heti esőzés ismeretében várható volt. A házigazdák léptek fel támadólag, de vezetésükhöz kellett Szakály hibája is. A csákvári vezető gól után a ZTE igyekezett átvenni a játék irányítását, játékosai lövésekkel kísérleteztek, de Gróf, a hazaiak kapusa mindent hárított. Az első félidőben agresszívebben, jobban játszott a Csákvár. Szünet után egyenlített a ZTE, de mire igazán átvette volna a játék irányítását, Szappanos durva hibája után ismét vezettek a hazaiak. Nem adta fel azonban a zalai csapat, igyekezett legalább egyenlíteni. Ez egy kapu előtti kavarodás végén sikerült is. Forgács kiállítását követően, újabb védelmi hiba után megszerezte a győztes gól a Csákvár.

Egy NB I-be igyekvő csapat ilyen durva védelmi hibákat nem engedhet meg magának. Az eddig az NB II-ben legkevesebb gólt kapó zalai védelem ezúttal gyengélkedett, ami döntő módon hozzájárult a vereséghez.

Értékelés:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben a hazaiak jobban alkalmazkodtak a mély talajhoz. A másodikban jobban játszottunk, de a második és a harmadik gól előtti hibáink megpecsételték sorsunkat.

Kocsárdi Gergely, a ZTE klubigazgatója: - Az első félidőben agresszíven játszottak a hazaiak. Szünet után már jobban teljesítettünk, de két óriási védelmi hiba után kapott gólokkal vereséget szenvedtünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK