2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Újabb egy pont idegenből

2014. október 04. szombat, 14:52
Címkék:

Aqvital Csákvár - ZTE FC 0-0

NB II-es labdarúgó-mérkőzés, Csákvár, 450 néző. Jv.: Radványi.

ZTE: Szappanos - Króner, Fodor, Forgács, Farkas - Simonfalvi, Horváth A., Melczer (Grbics 62. p.), Babati - Délczeg (Kovács Gy. 83. p.), Vittman. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Siófok után ismét idegenben lépett pályára a ZTE FC, az újonc Csákvár vendége volt. Az első 15 percben a zalai játszottak kapura veszélyesebben, aztán belelendült az újonc, többször veszélyeztette a vendégek kapuját. Az egerszegiek nem maradtak adósak a válasszal, egy alkalommal a hazai védők tisztáztak a gólvonalról. Lendületesen játszott mindkét csapat, igyekezett gólt szerezni. Mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de kimaradtak. Szünet után aktívabbak lettek a hazaiak, a zalaiak kontrákra rendezkedtek be. Mindkét csapatnál a kapuvédő lépett elő főszereplővé a találkozó hajrájában. A döntetlenért a ZTE hálóőrének kellett többet tennie.

Az első félidőben jó iramú látványos mérkőzést láthattak a nézők, szünet után azonban visszaesett az iram. A mérkőzés hajrájában mindkét csapat megnyerhette volna a mérkőzést. Az összkép alapján az eredmény igazságosnak mondható. A ZTE Siófok után újabb egy pontot szerzett idegenben.

Értékelés:

Lőrincz Emil, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben játékban és taktikai téren ellenfelünk fölé nőttünk. Szünet után több helyzetet elhibáztunk. Annak örülök, hogy nem kaptunk gólt, de akkor leszünk igazán jó csapat, ha az ilyen mérkőzéseket megnyerjük.

Kocsárdi Gergely, a ZTE klubigazgatója: - Az első félidőben domináltunk, irányítottunk. Szünet után adódott egy-két meleg helyzet a kapunk előtt. A hajrában Króner lábában volt a győzelem. Az összkép alapján igazságos a döntetlen, de kicsit keserű a szám íze, mert a hajrában nyerhettünk volna.

Simonfalvi Gábor, a ZTE játékosa: - Az első félidőben mi irányítottunk. Szünet után több nagy lehetőséget hagytunk ki. Az összkép alapján igazságos a döntetlen, de a hajrában megszerezhettük volna a 3 pontot.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK