2024.07.07., vasárnap - ApollóniaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Továbbra is nyeretlenül

2011. november 06. vasárnap, 14:19
Címkék:

ZTE FC - Kaposvári Rákóczi 1-1 (1-1). NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2.500 néző. Játékvezető: Solymosi. Asszisztensek: Berettyán, Horváth R.. Gólszerzők: Meye (30.), ill. Bőle (15.). Sárga lap: Kovács Ge. (20.), Tököli (58.), Bulatovics (89.) ill. Zsók (18.), Bőle (62.), Haruna (78.).


ZTE: Jahics - Kocsárdi, Szalai (Bulatovics 63.), Kovács Ge. Hidvégi - Máté P., Szakály D., Kamber, Tököli (A Delics, 72.) - Balázs (Turkovs 61.), Meyé. Vezetőedző: Prukner László.

Kaposvár: Hajduch - Zsók, Bank, Graszl, Jánvári - Gujics (Haruna 46.), Hegedűs D., Pedro, Balázs B. - Perics (Mustapha 46.), Bőle (Farkas, 91.). Vezetőedző: Sisa Tibor. Sok változást az előző fordulókhoz képest nem nagyon bírtunk felfedezni a csapat játékában. Pontosabban pozitív változást.

Próbálnánk valami vigasztalót mondani, de nehezen megy. Annyi talán biztos, hogy tavasszal még látunk NB I-es meccseket. S talán valakit még el is fogunk kapni.

Vélemények:

Prukner László, a ZTE vezetőedzője: - A kidolgozott helyzetek alapján nyernünk kellett volna. Sajnos, több játékosom nem tud átlépni saját árnyékán, döntő szituációkban rendre rossz megoldást választ. Eddig kerültem a nyilvános bírálatot, de ki kell mondanom, több játékos mentálisan alkalmatlan az NB I-re. A múltból, a valamikori jó játékából akar élni, amiből nem lehet. Nem adjuk fel, de a felelősséget mindenkinek vállalnia kell.

Sisa Tibor, a Kaposvár vezetőedzője: - Sok féle eredmény megfordult a fejemben, de a döntetlen nem. Nagyon sok van már belőle. Mindkét oldalon adódtak elehetőségek, az eredményt igazságosnak tartom.

Vlaszák Géza, a ZTE cserekapusa: - Sajnos ma sem nyertünk, pedig a lehetőségek megvoltak. Amíg helyzetkihasználásunk nem javul, nem számíthatunk sikerre. Nem adjuk fel, de roppant nehéz helyzetben vagyunk.

Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya: - A gólhelyzetek alapján megszülethetett volna első győzelmünk, de ehhez a lehetőségeket be kellett volna rúgni. Közelebb álltunk a győzelemhez. Nem adjuk fel, mert sportemberek vagyunk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK