2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Tovább fogy a remény

2012. március 10. szombat, 21:31
Címkék:

Honvéd - ZTE 2-0 (2-0). NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Kispest, Bozsik Stadion, 1000 néző. Játékvezető: Veizer Asszisztensek: Beretyán, Márkus. Gólszerző: Ivancsics (20. 25., a második büntetőből). Sárga lap: Vidovics (42.).ill. Ganugrava (61.b

Honvéd: Sánta - Lovrics, Debreceni, Botis, Vidovics – Ceolin, Hidi, Ivancsics, Tchami (Marshal 86.) - Délczeg (Erdélyi 64.), Hadzics (Vernes 35.). Vezetőedző: Supka Attila.

ZTE: Jahics – Kocsárdi, Kovács Ge. (Hervas 77.), Bogunovics, Ganugrava - Szakály D., Máté, Hídvégi, Panikvar (Pavicsevics 70.) - Polareczki (Kovács Gá., 46.), Balázs Zs. Vezetőedző: Prukner László.

Szépítgetni lehet a dolgot, hogy most csak két góllal kaptunk ki a Honvédtől, s nem néggyel, mint ősszel, ez azonban mit sem változtat a szomorú tényen, hogy a vészes gólszegénységben szenvedő ZTE ismét vereséget szenvedett. És fogyóban a minimális remény is a bennmaradásra.

Igaz, támadók nélkül nem egyszerű gólt szerezni, hátul pedig törvényszerű, hogy be-be csúszik egy-egy hiba.

Mit lehet itt tenni? Fohászkodni...És egy percre sem feladni...Könnyű ezt mondani.

Vélemények:

Prukner László, a ZTE vezetőedzője: - Azelső félidőben jobban játszottunk, mint a Pécs. A hazai csapat semmiből rúgott két gólt. A végjátékba már nem tudtunk beleszólni. Ezúttal is pontatlanok voltunk, ezért nem sikerült a gólszerzés.

Dézsy Attila, a ZTE FC ügyvezetője: - Mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltunk, a kapu előtt hiányzik a határozottságunk. Sajnos, ismét elkerülhető gólokat kaptunk, így vereség lett a vége.

Balázs Zsolt, a ZTE támadója: - Játékban nem voltunk rosszabbak a Honvédnál, a fővárosiak találtak két gólt, mi kihagytuk kevés lehetőségünket.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK