2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Tartalékosan is biztosan

2011. december 15. csütörtök, 10:10
Címkék:

ZTE NKK - ELTE BEAC Újbuda 81-59 (24-13, 19-15, 21-16, 17-15). NB I-es női kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.: Pálla, Tóth K., Török.

ZTE: Bukovszki (11/3), Varga (8), Szalay (24/3), Szélesy (4), Czukor (18/6). Csere: Horváth Zs. (12), Góth (2), Dukai (2), Magyar. Vezetőedző: Gáll Tamás.

BEAC: Szász (8), Csicsai (9), Zsámár (12), Havasi (8), Katona (7). Csere: Cseh-Szombathy (5), Horváth Sz.(4), Horváth E. (2), Brixel (4). Vezetőedző: Balogh Judit.

A ZTE-ben a már sérült Zsovár mellé csatlakozott Ambrus, aki az utolsó edzésen szenvedet kézsérülést.

A tartalékos ZTE jó védekezés eredményeként gyorsan elhúzott (3. p.:8-2). A folytatásban is a védőjáték dominált a hazai oldalon, a pontok mellett azonban a személyi hibákat is szépen gyűjtötték a játékosai. Néha könnyelműség jellemezte a ZTE játékát, így a második negyedben 5 perc alatt mindössze 6 pontot szerzett, igaz a vendégek sem jeleskedtek. A zalai oldalon a második negyedben már többen is 4 személyi hibánál jártak, félő volt, hogy visszaüt a végjátékban a sok fault. A vendégek azonban nem tudtak élni a lehetőséggel, hogy a ZTE nem tudott kellő agresszivitással védekezni. A befejező tíz perc a kipontozódásról és a védekezés lanyhulásáról szólt, és ügyesen mozogtak a hazai csapat fiataljai. A ZTE végül közepes játékkal tartalékosan is biztosan nyert.

Gáll Tamás, a ZTE NKK vezetőedzője: - Győztünk, ez jó. Mielőbbi gyógyulást kívánunk a ma műtött Ambrus Szandrának.

Balogh Judit, a BEAC vezetőedzője: - A főpróba nem sikerült, de bizakodom a jövő heti sikeres előadásban.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK