2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Sok volt a hiba, de nyertek

2014. január 19. vasárnap, 20:45
Címkék:

MKB Euroleasing Vasas - ZTE NKK 45-53 (7-18, 16-8, 6-8, 16-19)

NB I-es női kosárlabda-mérkőzés. Budapest 50 néző.

Vasas: Müller, Bajnóczi (5/3), Pál (9), Barnai (4), Süle (4). Csere: Fejes (8), Aho (12/3), Farkas(3/3), Szabó F., Gocsmann. Vezetőedző: Krivacsevics Dragoljub.

ZTE: Mányoki (3/3), Fuisz, Fritz (4), Czukor (21/12), Horváth Zs. (12). Csere: Varga (8), Vágvölgyi, Knezevics (5). Vezetőedző: Gáll Tamás.

Jól kezdte a mérkőzést a ZTE, az első öt percben a hazaiak mindössze egy kosarat szereztek. ( 5. p.: 2-9). Mindkét csapat sokat hibázott támadásban, a ZTE valamivel pontosabban dobott, így biztosan vezetett. A második negyedben visszaesett a vendégek addig sem acélos támadójátéka. A hazaiaknak sikerült többször is átdobnia a vendégek zónáját. A zalai csapat göcsösen erőlködött, a fővárosi együttes fokozatosan közelítette meg ellenfelét. A nagyszünet után elképesztő harmadik negyedet produkált a két csapat. Összesen 14 pontot szereztek, ami nem a jó védekezés miatt történt. Rendkívül dekoncentráltak voltak a csapatok támadásban. A befejező játékrészre összekapta magát a zalai csapat, főleg Czukor jeleskedet a pontgyártásban. A fővárosiak nem adták fel, az utolsó percben három 3 pontost szereztek, de a ZTE kettesekkel válaszol, így sikerül kicsikarnia a győzelmet.

Erősen alacsony színvonalú találkozón ha nehezen is a rutinosabb ZTE végül érvényesítette nagyobb tudását.

Értékelés:

Gáll Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Nagy küzdelemben sok hibával sikerült kiharcolnunk a számunkra fontos győzelmet.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK