2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Se játék, se győzelem

2013. április 25. csütörtök, 05:03
Címkék:

ZTE FC - Duna FC Tatabánya 0-1 (0-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1200. Jv:. Böcskei. Gólszerző: Weitner ( 56. p.).

ZTE: Jahics - Kocsárdi, Budovinszky, Bogunovics, Nagy Z. (Szegleti 72. p.) - Seye, Máté, Nánási (Hajdu 63. p.) Tishkevich (Frizoni 61.p.), Babati, Pavicsevics. Vezetőedző: Simon Antal.

Kezdeti kiegyenlített játék után a vendégek harcoltak ki mezőnyfölényt. Sőt helyzeteket is kialakítottak a ZTE kapuja előtt, azonban vagy pontatlanul céloztak, vagy Jahics védett. A hazai együttesnek az első félidőben igazai helyzete sem akadt.

Szünet után kétszer is Jahics védett bravúrral. A harmadik esetben egy pontrúgás után viszont már ő is kapitulált. Ezután mezőnyfölényt harcolt ki a hazai csapat, de a lassú, körülményes támadásszövés miatt alig alakult ki helyzet a vendégek kapuja előtt. A kevés lehetőséget is azonban kihagyták a hazai játékosok. Egy alkalommal Seye a kaputól 2 méterre "törte el" a labdát. Ezután a Tatabánya kontra végén a kapufát találta el. Az utolsó percben Jahics is felment támadni, eredménytelenül.

A ZTE ezúttal is gyengén játszott, igaz ellenfele sem tündökölt, de lőtt egy gólt, s helyzetei alapján megérdemelten nyerte meg a mérkőzést..

Értékelés:

Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: - Egy pontrúgás eldöntötte a találkozó sorsát, eddig ebben a műfajban mi voltunk jobbak. A Tatabánya gólja után görcsössé váltunk. Nincs mit tenni, megyünk előre, a hétvégén újabb rangadót játszunk.

P. Nagy László, a Tatabánya vezetőedzője: - A helyzetek alapján megérdemelten nyertünk. Felvettük a kesztyűt a jó képességű ZTE otthonában. Igaz, bizonyos szituációkban szerencsénk volt, de megérdemeltük a 3 pontot.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK