2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Pontszerzés a hajrában

2015. október 26. hétfő, 08:59
Címkék:

Gyirmót FC - ZTE FC 1-1 (1-0)

NB II-es labdarúgó mérkőzés. Gyirmót, 700 néző. Jv.: Takács. Gólszerzők: Simon A. (27. p.), illetve Babati (89.p).

ZTE: Szappanos - Simonfalvi, Gyagya, Nagy T., Fodor (Szalkai 66. p.) - Szakály (Szöllősi 72. p.) Patvaros (Koller 81. p.), Bedi - Városi, Daru, Babati. Vezetőedző: Csank János.

Az M4 sportcsatorna ismét megváltoztatta műsorát, nem közvetítette élőben a találkozót. Az első negyedórában helyzetek mindkét oldalon adódtak, sőt egy tizenhatoson belüli hazai kezezés után a bírói síp néma maradt. A ZTE igyekezett átvenni a játék irányítását, egy labdaeladás után mégis a hazaiak szerezték meg a vezetést. Ezután a vendégek hibáját követően Szappanosnak kellett bravúrral védenie. A ZTE előtt is adódott lehetőség, amely azonban kimaradt.

Szünet után fölénybe került a zalai csapat, de hosszú ideig nem tudott mit kezdeni a hazaiak zárt védekezésével. A hajrában a cserék révén több helyzet adódott a ZTE előtt, s végül, ha nehezen is, de sikerült az egyenlítés.

Az első és harmadik helyezett rangadóján, az első 15 percet leszámítva a ZTE játszott jobban. A sors nagy igazságtalansága lett volna, ha a vendégek nem szereznek legalább egy pontot. Nagyobb koncentrálással három is lehetett volna az egyből.

Értékelés:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: - Gyengén kezdtünk, az első 15 percben rosszul játszottunk. Utána belelendültünk, helyzeteink is akadtak, amelyek kimaradtak. A második félidőben bátran játszottunk, pontszerzésünk teljesen megérdemelt.

Kocsárdi Gergely, a ZTE szakmai vezetője: - Játékban az éllovas fölé kerekedtünk. Ha a helyzeteknél jobban koncentrálunk, három ponttal távozhattunk volna.

Simonfalvi Gábor, a ZTE csapatkapitánya: - Nem kezdtük jól a mérkőzést, a folytatásra azonban összekaptuk magunkat. Helyzeteink is voltak, de a döntetlent igazságosnak tartom.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK