2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Példásan küzdöttek

2013. november 24. vasárnap, 13:56
Címkék:

ZTE FC - Szigetszentmiklósi TK Erima 4-2 (2-1) Zalaegerszeg, 1000 néző.

DSCF6223a

Gólszerzők: Simonfalvi 6. p., Grbic 45.p. 11-esből, Pavicsevics 60.p., Nánási 90. p.. illetve Takács 10. p., Bonifert 48. p. Piros lap: S. Jakovlevics 44. p.( Szigetszentmiklós).

ZTE: Jahics - Preklet, Kovács G., Nánási, Hajdu - Simonfalvi, Sluka (Szegleti 75. p.), Grbic (Vayer 63 p.), Holdampf - Tanque (Kulcsár 38. p.) Pavicsevics. Megbízott edző: Lendvai Miklós.

DSCF6227

Irreális talaj fogadta a pályára lépő csapatokat. A zalaiak nagyszerűen kezdték a találkozót, gyorsan gólt szereztek, de egy védelmi hiba után gyorsan egyenlítettek a vendégek. A folytatásban a küzdelem dominált. A vendégek jobban megtartották a labdát, és több veszélyes helyzetet is kialakítottak a ZTE kapuja előtt, amelyeket szerencsére elhibáztak. A félidő hajrájában Grbic erőszakossága büntetőt és gólt ért.

Szünet után a 10 emberrel játszó vendégek játszottak jobban, gyorsan egyenlítettek. A hazaiak azonban rövid időn belül újabb gólt szereztek . A két csapat becsülettel küzdött a szakadó esőben. A mérkőzés hajrájában a ZTE bebiztosította győzelmét.

A ZTE jelenlegi helyzetét tekintve a játékosok példásan küzdöttek, és értékes 3 pontot szereztek egy jó képességű együttes ellen.

DSCF6233a

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE megbízott edzője: - Le a kalappal mindkét csapat előtt, ilyen talajon példásan küzdöttek. Saját csapatom játékosainak külön köszönet. A rosszízű híreket terjesztőknek pedig üzenem, hogy a csapat vezetése, edzői, játékosai nagyobb toleranciát érdemelnének.

Várhidi Péter, a Szigetszentmiklós szakmai igazgatója: Az első félidei teljesítményünk alapján még esélyünk lehetett volna a győzelemre. A kiállítás azonban mindent eldöntött. Ami utána történt, értékelhetetlen számomra.

Simonfalvi Gábor, a ZTE játékosa: - A pálya alkalmatlan volt a játékra, de nagyot küzdöttünk. Nem azért nyertünk, mert 10 ember ellen kellett játszanunk, hanem a mi keretünket jobb játékosok alkotják.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK