2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Nem volt esélyünk a bravúrra

2012. december 16. vasárnap, 08:31
Címkék:

Zalakerámia ZTE - Alba Fehérvár 56-86 ( 17-24, 15-18, 18-20, 6-24). NB I-es férfi kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 110 néző. Jv.: Vígh, Farkas, Benedek.

ZTE: Copeland (17/6), Hudson (12), Gáspár (8/3), Koma (7), Simovics (11). Csere: Borszéki, Kertész (1), Baki, Puszta, Kerkai, Gáll, Vezetőedző: Völgyi Péter.

Alba: Moore (14/6), Hollis (20/6), Supola (2), Szabó (19/9), Keller (11). Csere: Juhos (9), Lekli (8), Medve (1), Somogyfoki (3). Vezetőedző: Braniszlav Dzunics.

A tabella éllovasa ellen csak 12-12–ig tartotta a lépést a hazai együttes. Ezután a jobb erőkből álló vendégek 10 ponttal elhúztak. 17. p.: 26-36. A folytatásban macska-egér harc folyt a pályán. A fehérváriak többször húszpontos előny közelébe kerültek, utána lazítottak egyet, a ZTE feljött tíz pontra, majd ismét a vendégek percei következtek. Így ment a záró negyedig. Ekkor a vendégek még rátettek egy lapáttal, és súlyos vereséget mértek a ZTE-re. A zalaiak dobáspontosságban, és lepattanó labdák megszerzésében is nagyon gyengén teljesítettek, esélyük sem volt a bravúrra.

Értékelés:

Völgyi Péter, a ZTE vezetőedzője: - A kosárlabda két elemében szerettünk volna az Alba fölé kerekedni: dobásbiztonságban és a lepattanó labdák megszerzésében. Egyikben sem sikerült, sima vereség lett a vége.

Branislav Dzunics: - A mérkőzés elején jól elkaptuk a ritmust. Az első félidőben még nem jöttek be a külső dobásaink, a másodikban már ültek. Biztos győzelmet arattunk.

Kertész Dániel, a ZTE játékosa: Dobószázalékunk nagyon gyenge volt, ráadásul a lepattanó labdákat is rosszul szedtük. Nem tudtuk szorossá tenni a találkozót.

Koma Dániel, a ZTE játékosa: - Támadásban pontatlanok voltunk, ráadásul a lepattanózásban is alulmaradtunk, nem volt esélyünk a bravúrra.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK