2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Nagyon gyenge teljesítménnyel

2014. január 13. hétfő, 08:31
Címkék:

ZTE NKK - Uni Győr 41- 81 (9-21, 10-21, 4-22, 18-17)

Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.: Farkas, Tóth K., Praksch. NB I-es női kosárlabda mérkőzés.

ZTE: Fuisz (4/3), Varga (7), Török (1), Czukor (4), Horváth Zs. (2). Csere: Fritz (9), Knezevics (4), Vágvölgyi (10), Mányoki. Vezetőedző: Gáll Tamás.

Győr: Koch, Ivanovics (19/15), Semsei (8/6), Tinkle (18/3), Laklóth (8). Csere: Mansaré (1), Diamant (8), Pénzes, Lengyel (1), Fejes (4) Czirjék (14/6). Vezetőedző: Bencze Tamás.

Bár bravúrra készült a hazai csapat, ebből semmi nem valósult meg.

A ZTE az első öt perc alatt mindössze 1 pontot szerzett, azt is büntetőből. (5. p.: 1-9). Fuisz hárompontosával még sikerül a felzárkózás (7-11), de ezzel el is lőtte puskaporát a hazai csapat. A vendégek könnyedén léptek el a szétesően játszó, pontatlanul dobó ZTE-től. Az első félidőben már 20 pont fölé nőtt a győriek előnye. A találkozó sorsa gyakorlatilag már ekkor eldőlt. A vendégek a nagyszünet után sem vettek vissza a tempóból, a hazaiak nem tudtak mit kezdeni kemény védekezésükkel. Az utolsó negyedre a győrieknél a cserék is bőven játéklehetőséget kaptak. Az egerszegieknek sikerült valamit kozmetikázniuk az eredményen, a súlyos vereséget így sem kerülték el.

A lányok hasonlóan a férfiak szombati teljesítményéhez nagyon gyenge játékkal kaptak ki ellenfelüktől.

Értékelés

Gáll Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Katasztrofális teljesítményt produkáltunk. A mérkőzés előtt a bátorság volt a jelszó, mindenki láthatta, mi valósult meg ebből.

Bencze Tamás, a Győr vezetőedzője: - Erősebb játékoskerettel rendelkezünk, ez maximálisan kijött a találkozó során. A ZTE-nek nem ízlett kemény védekezésünk sem.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK