2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Bravúros döntetlen

2014. október 07. kedd, 16:46
Címkék:

MVM Paks - ZTE FC 2-2 (0-0)

Liga Kupa labdarúgó-mérkőzés, 3. forduló. Paks, 150 néző. Jv.: Szőts. Gólszerzők: Bor, Nagy, illetve Balio, Bíró.

ZTE: Czirjék - Króner (Aranyos), Kovács G. (Horváth A.), Pajor, Farkas - Tóth B., Kovács Gy., Balio, Szegleti (Babati) - Károly (Délczeg), Bíró. vezetőedző: Lőrincz Emil.

A házigazda együttes a forduló előtt 4 ponttal a csoport élén állt. Nem kezdték rosszul a mérkőzést az egerszegiek, igaz, az első játékrészben fölényben játszott a Paks. Gól nélküli döntetlennel fordulhattak a csapatok. A második félidő elején Bor révén gyorsan előnyhöz jutottak a házigazdák, majd az 58. percben Nagy Richárd közeli lövését követően kétgólosra növelték előnyüket.

A 71. percben Délczeg önzetlen átadását követően Babati lőtt a paksi hálóba, majd a 84. percben ismét Délczeg lövésre visszatett labdájából Bíró szerzett találatot. Két perccel később az addig előkészítőként jeleskedő Délczeg lövése a kapufát találta el. A hosszabbításban a hazaiak előtt adódott újabb gólszerzési lehetőség, de Csigi fejese a felső lécről kipattant. Így maradt a 2-2-es döntetlen. A visszavágóra egy hét múlva szerdán 16 órakor Zalaegerszegen kerül sor.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK