2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Megérdemelt hazai siker

2014. április 02. szerda, 10:33
Címkék:

Tarr Sprint Andráshida SC - Haladás II. 3-1 ( 1-1)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Zalaegerszeg, 250 néző. Jv.: Zierkelbach. Dobos Sándor. Gólszerzők: Polareczki (3, egyet 11-esből), illetve Bölcsföldi. Piros lap: Major, illetve Havasi.

Andráshida: Osbáth - Sági G., Török, Major, Mavolo - Horváth T., Horváth D. (Jasarevic), Szegleti, Gál, Rohonczi (Kovács L.) - Polareczki (Babos). Edző: Dobos Sándor.

A lendületesen kezdő hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést. A folytatásban a vendégek semmi veszélyt nem jelentettek az Andráshida kapujára. Az egyenlítésükhöz kellett a hazai védelem nagy segítsége.

A szombathelyi találat után nem sokkal egy hazai játékos lenn maradt füvön, a játékvezető nem állította meg a játékot. Közben Major letalpalta Dedicset, a játékvezető jogosan mutatta fel a piros lapot. Dedicset mentővel kellett kórházba vinni, a gyors diagnózis szerint lábtörést szenvedett. Átvette az irányítást a Haladás, ám egy remek kontra végén megszerezte a vezetést az Andráshida. Ezután kitámadott a vendégcsapat, vesztére, egy tizenhatoson belüli szabálytalanság után 11-eshez jutottak a hazaiak, amelyet Polareczki biztos lábbal értékesített, bebiztosítva megérdemelt sikerüket.

Küzdelmes, kemény belépőkkel tarkított találkozón, a helyzeteit jól kihasználó hazai csapat megérdemelten nyert.

Értékelés:

Dobos Sándor, az Andráshida edzője: - Edzőmérkőzésen 3-1 kikaptunk a vendégektől. Most ugyanennyire nyertünk, az utóbbi az értékesebb, mert 3 pont jár érte. Jobban játszottunk, és nagyot küzdve teljesen megérdemelten győztünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK