2024.07.07., vasárnap - ApollóniaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Még mindig nincs meg az első győzelem

2011. október 02. vasárnap, 16:31
Címkék:

ZTE FC - Lombard Pápa 1-1 (1-1).NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2400 néző. Játékvezető: Kovács J. Asszisztensek: Huszár, Márton. Gólszerzők: Turkovs (39.) ill. Dlusztus (32.). Sárga lap: Tököli (41.), Hervás (87.), Máté P. (90.) ill. Puri (43., 52.). Rodenbücher (81.) Piros lap: Bogunovics (44.). 

 

 

dscf7780.jpg

 

ZTE: Jahics – Kocsárdi, Kovács Ge., Bogunovics, Hidvégi - Balázs (Hervás, 65.), Szakály D. (A. Delics 86.), Máté P., Kamber - Tököli (Meye 75,), Turkovs. Vezetőedző: Prukner László.

Pápa: Szűcs L. - Nagy S., Dlusztus, Totadze , Horváth L. - Ganugrava (Quintero 80), Rodenbücher, Puri, Marics (Germán 90.), Lovrencsics (Zulevs 86.) - Ferenczi. Vezetőedző: Véber György.

 

dscf7793.jpg

 

Vélemények:

Prukner László, a ZTE vezetőedzője: - Jelen helyzetünkben az 1 pont nem sokat ér. Az első félidőben nagy küzdelem folyt a pályán, sajnos ismét össze hoztunk hátul egy gólt. Szerencsére gyorsan sikerült az egyenlítés, azonban ezt követően újabb egyéni hiba után megfogyatkoztunk. A második félidő elején egál lett a létszám, ekkor jobbak voltunk ellenfelünknél, de a szerencse is elpártolt tőlünk. Nem adjuk fel, a hátra lévő 19 mérkőzésből tízet megnyerünk és bent maradunk.

 

dscf7810.jpg

 

Véber György, a Pápa vezetőedzője: - Tudtuk, nem sétagalopp lesz a találkozó, a ZTE mindent megtesz a győzelemért. Az első félidőben megvoltak a lehetőségeink, gólt szereztünk, igaz gyorsan egyenlített a hazai csapat. Emberelőnybe kerültük, és félidőben azt terveztem, hogy hatékony támadó játékkal emberfórunkat győzelemre váltjuk. Akadt lehetőségünk, de a ZTE-nek is. Összességében igazságosnak tartom az eredményt.

Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya: - Ha az eddigi fordulók során úgy játszottunk volna, mint ma, akkor több pontunk lenne, és régen megszereztük volna első győzelmünket.

 

dscf7835.jpg

 

Balázs Zsolt, a ZTE játékosa: - Játékunk továbbra is görcsös, az akarattal nincsen gond, de a sok kudarc hatására megcsappant az önbizalmunk.

* * *

A mérkőzés után mintegy 20 fős szurkolói csoport a ZTE klubháza előtt tüntetett. Be akartak hatolni az épületbe, amit a biztonsági őrök megakadályoztak. Több játékos távozását követelték. Végül Kocsárdi Gergely jött ki hozzájuk és nyugtatta meg őket. 

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK