2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Kerestük önmagunkat

2012. április 01. vasárnap, 10:05
Címkék:

ZTE FC - Győri ETO FC 0-2 (0-1). NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1500 néző. Játékvezető: Szilasi. Asszisztensek: Lémon, Takács G. Gólszerzők: Kamber (4.), Trajkovics (72.). Sárga lap: Brkics (74.), ill. Trajkovics (67.)

 DSCF3393

ZTE: Jahics – Kocsárdi, Bogunovics, Szalai, Ganugrava – Nicorec (Pavicsevics, 54.), Máté, Szakály D., Pál D. (Polareczki, 46.) – Brkics, Balázs Zs. (Vittman, 68.). Vezetőedző: Prukner László.

Győr: Sztevanovics – Babics (Takács Á., 58.), Djordjevics, Szabó O., Völgyi - Varga R. (Tokody, 75.), Kamber, Pilibaitis, Pátkai – Dinjar (Trajkovics, 52.), Strestik. Vezetőedző: Pintér Attila.

Nem is olyan régen boldogok lettünk volna, ha Kamber a 4. percben gólt fejel. Most, sajnos kevésbé örültünk neki. De hát ez a foci manapság...

Amúgy a Győr esélyesként jött, látott, s elvitte a három pontot. Olyan nagyon nem kellett megerőltetnie magát. A ZTE-nek csak felvillanásai voltak, de a nem várt, mégis szinte menetrendszerűen az elején bekapott gól után olyan sok esélye nem maradt a pontszerzésre, vagy fogalmazzunk finomabban: a hosszabb ideje tartó hazai veretlenség megőrzésére. Most már egyetlen csúcsot vallhat magáénak a csapat: emberemlékezet óta nem fordult elő, hogy ilyen hosszú ideig ne nyert volna legalább egy meccset.

Most már csak becsületből is mindent bele kéne adni fiúk.

DSCF3437

Vélemények:

Prukner László, a ZTE vezetőedzője: - Ismét hoztuk a szokásos formánkat, hogy a mérkőzés elején gyorsan gólt kaptunk. A bekapott találat a csapatban egyébként sem nagyon lobogó tűzet tovább oltotta. Az első félidőben Brkics révén akadtak lehetőségeink. Kimaradtak.

Szünet után kényszerből küldtem fel több támadó szellemű labdarúgót a pályára, hátha valamelyikről bepattan a labda a kapuba. A tavaszi első 4 fordulóban a Vasas mérkőzésig bezárólag jól játszott a csapat Nem volt szerencsénk. Most már egyértelműen el kell gondolkodni a hogyan továbbról, és azon játékosokra építkezni, akik becsülettel végig akarják játszani a hátra lévő fordulókat.

Pintér Attila, a Győr vezetőedzője: - Már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. Szünet után a ZTE szerkezetváltása jól jött nekünk. A második gólunk után biztossá vált győzelmünk.

DSCF3473

Szalai Tamás, a ZTE játékosa: - Az egész mérkőzés során nem találtuk a játék ritmusát. Védelmi hibák után gólt kaptunk. Győr megérdemelten nyert.

Balázs Zsolt, a ZTE játékosa: - Ismét gyorsan kaptunk egy gólt. Utána 15 percig kerestük önmagunkat. A folytatásban adódtak helyzeteink, a második gól után azonban megpecsételődött a sorsunk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK